Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Nagyon...

Most mit tegyek? Nagyon elvagyok kenődve.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Legjobb barátnőmet el akarják 'tiltani' tőlem,mert állítólag rossz hatással vagyok rá. Ezt az anyukája munkatársa állapította meg,mert a buszon végig hallgatta a telefonbeszélgetésünket a barátnőmmel. Minden elkényeztetett libának elmondott,mert azt beszélgettem a barátnőmmel,hogy bevásároltam pár ruhát a sulira magamnak és viszonylag keveset stb. Illetve olyanokat mondott a barátnőm anyukájának,hogy vigyázzon velem,rossz hatással vagyok rá. Most teljesen ki vagyok borulva,mert nekem nagyon fontos a barátnőm! Igaz,hogy én hívom el egyedül koncertekre,meg házibulikba,de ÉSSZEL. Nem iszunk,nem pasizunk vagyis sok fiú barátom van,ebből is lett egy félre értés mondván,hogy pasizni járok folyton... Szüleim is mindig tudják hol vagyok és mit csinálok. Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben? Előre is köszönöm! 15l
2012. aug. 17. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Avval nem tudsz mit tenni, ha ostobák a szülei és lekorlátozzák. Esetleg próbálj az anyjával leülni beszélni, hogy nem pasiztok meg a többi dolog, csak jól érzitek magatokat, a te szüleid is tudják merre vagy, mit csinálsz, kérdezze meg őket nyugodtan, hogy nem vagy "rosszlány".
2012. aug. 17. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Imádom, amikor ilyen secperc pár mondat alatt megítélik az embert úgy, hogy két büdös szót nem váltottak vele.

Menj csak el hozzájuk, én a helyedben meg is kérdezném, hogy van e valami problémájuk? Akkor tessék elmondani. Ha vagytok olyan jóban a barátnőddel, gondolom ismered már az anyjáékat, tehát miért ne kérdezhetnéd meg?

Ha kötözködnek, hozz fel ész érveket amikbe nem tudnak bele kötni. Ha mégis, akkor tök mindegy. Akkor a barátnődön múlik csak aztán, hogy mi lesz. A szülei tartják el, de ez nem ok arra hogy mindenbe lekorlátozzák! Én fellázadnék ha más nem használ a barátnőd helyében, simán...

2012. aug. 17. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Engem is az háborított fel,hogy pár mondat miatt könyvel el egy elkényeztetett,hülye p*csának (elnézést),holott pont az ellenkezője vagyok. És ha már szabadna véleményt nyilvánítanom,ő az aki 40 éves létére úgy viselkedik mint az én korombeli lányok,illetve az ő lányát sem kell félteni. De persze ezeket megtartom magamnak,nem akarok az ő szintjére le süllyedni. Anyukámmal beszéltem,azt mondta ha szükség lesz rá a barátnőm anyukájával ,illetve a nővel is aki kavart beszél. Szerencsére a barátnőm mellettem áll,ő is nagyon dühös.De maga a tudat,hogy így kibeszél valaki,amikor nem is ismer,ez a szörnyű...
2012. aug. 17. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:

A mai világban teljesen felesleges eltiltani a gyerekeket ilyen dolgoktól főleg ennyi idősen...annyira szánalmas

Mit tudsz tenni?Nem sok mindent.Titokban kell hogy találkozzatok,jobbat nem tudok

2012. aug. 17. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Menj el hozzájuk, vagy csináljatok egy hármas progit.

Sok szülő könnyebbnek érzi a korlátozást, mert akkor megspórolja a gyereke barátinak megismerését. Pedig ennél jobb nincs is, és kevesebb a torz vélemény.

2012. aug. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!