Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvagyok kenődve tanácstalan vagyok? 18/l
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Nagyon szerelmes belém tényleg mindent szeret bennem én is szeretem igaz egy kicsit a problémák miatt kezdek elhidegülni tőle. Az a problémám hogy soha nem nem találkiprogramot amivvel eltöltenénk tökjól az időt. Mindíg csak találkozunk vagy kinnt ülünk egy padon. Nemtudom hogy ennek van e így értelme én 18 vagyok most szerzett állást elvileg összeköltözünk 1 -2 hét mulva de ebben sem vagyok biztos hogy igazat mondott mert mindíg megigér mindent hogy egy pillanatig boldoggá tegyen de azán azt hiszi én elfeljetem és közben nem :(
Bocsi hogy hosszú köszönöm annak aki rám szánta az idejét.
Akkor miért nem találsz ki te programot? Lehet, hogy neki teljesen jó, ahogy így vagytok meg amit csináltok. Meg kell beszélned vele, hogy te szeretnél valami programot csinálni, mert ha nem mondod neki, magától nem fogja kitalálni, mert lehet hogy azt hiszi, hogy Neked is jó így.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!