Kifizettessem a nővéremmel ezt?
Egyszerűen nem tudom eldönteni...
Van egy kocsim amit nem használok. Ezt a kocsit a nővérem kölcsön kérte mert neki elvitte a kocsiját a bank. Kocsira viszont szüksége van a munkájához. Na szóval oda adtam neki. Ez pár hónapja volt.
A szentemnek viszont annyi esze már nem volt, hogy az alap karbantartási és szervizelési munkákat elvégezze. Úgy alakult, hogy a motorban kevés olaj volt és így használta. Ennek következtében beégtek a csapágyak! Még pontosan nem tudom mennyibe fog kerülni a javítás, a szerelő még ül rajta, de jó pár száz ezer forint biztos lesz.
Egyértelműen az ő hülyesége miatt ment tönkre, viszont ha kifizetné (ha egyáltalán ki tudná) az nagyon padlóra vágná. Viszont azért én se tudom kifizetni jókedvvel. Azért én is megérezném ezt az összeget elég rendesen. Bár tény, hogy kenyérre még azért telne attól függetlenül.
Egyszerűen nem tudom eldönteni mi legyen.
Ti a helyemben kifizettetnétek vele vagy lenyelnétek ezt?
Az, hogy a piros lámpa felgyullad, nem azt jelzi, hogy nincs olaj a motorban!
Azt jelzi, hogy alacsony vagy megszűnt az olajnyomás, ez nem ugyanazt jelenti!
Ugyan miért lenne a motorban nívópálca, ha a kis piros lámpa is elég mindenre?
Az az autó egy hulladék, ami kőkeményen eszi az olajat, ezt látnod kellett volna a kék füstből, ami a kipufogón kijön.
Ha meg netán egy ECOtec Opelről van szó, akkor meg nincs is min csodálkozni, 10 000kmen simán bevernek fél liter olajat, vagy többet.
Nincs itt min csodálkozni, ez előfordult volna bármelyikőtöknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!