Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hülyegyerekkel mit lehet kezdeni?

Hülyegyerekkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Most persze jöhet a sok-sok nagyokos pszichológustanonc és zseniális nevelőterapeuta,de akkor is:Itt nincs frappáns,jól hangzó latin kórnév mint hiperaktív,figyelemhiány vagy diszlexia.Ez egész egyszerűen hülye.

13 éves létére a 4 éves kishugával kerül napi szinten veszekedésekbe,néha még oda is vág.Ilyenkor arra hivatkozik hogy "minden ok nélkül zavart!",meg hogy "Verekszik!!!" (a 4 éves...)

De különben meg mint valami ovodás órákon át el legózgat a húgával,labdázik vele,ágy alá,takaró alá bemászik és erre azt mondja hogy "Én csak játszom vele!"Nem.Ő JÁTSZIK csak épp mellette van a húgi is.Teljesen debil.6-os de már az osztálytársai is kezdik lekörözni ,évfolyamtársakról már nem is szólva.

Itthon állandóan visong ,ordibál,dübög,de mielőtt azt hinnétek hogy mert ideges lett valamiért,nem.Ő így szórakoztatja magát.Futkorászik,állathangokat utánoz.

Ezt már csak tetézi hogy gyalázatosan buta.Anyám ekkor mindig engem hoz fel hogy "Te ne mondjad senkire hogy buta mert te ezt nem értheted mi a normális!"(13 éves korom óta csillagászattal foglalkozom,és rendszeresen járok már nagyjából ugyanennyi ideje MCSE előadásokra is,és olvasok a témában)Szóval anya ezt véli normálisnak...

De ezt a butaságot ne úgy képzeljétek el hogy kimegy a táblához és nem tudja rögtön rávágni egy számtani sorozatra a megfelelő hányadost hanem úgy hogy alap szinten nem képes felfogni a másik mondandóját.Ha például már túl gyorsan mondod,és mondjuk még hasonlatokat is használsz,már nem érti.Ha azt mondod neki hogy "A szemembe hazudsz" akkor ő azt mondja hogy nem is néztem a szemedbe!Tehát így gondoljátok.Tehát ezzel mit lehet kezdeni?Anyám járattja őt egy úgynevezett Thomatisz-tréningre,ami már megint valami ezo buznyákság,és olyan hatástaLAN MINT HALOTTNAK A NAPSZEMÜVEG,DE AZÉRT JÁRATTKJA.

(bocs a képsz lokért)

2013. jún. 2. 19:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem a hozzászólókat, akik a kérdezőnek szólogatnak be. Igen, egyértelműen valami értelmi fogyatékossága van a gyereknek, NEM természetes legkevésbé sem, hogy 13 évesen 5 éves színvonalat hozza. Valamelyik válaszoló: az, aki nem érti alapszinten sem a hasonlatokat szerintem ritkán irodalomzseni.

Ahogy nézem a szüleid nem foglalkoznak vele, ilyen ezo akármire fölösleges járatni, inkább orvoshoz kéne vinni, de sürgősen, csodálom, hogy az iskolából még nem küldték, talán ott nem viselkedik így?

Lehet egy négy éves baromi idegesítő én jó párszor érzek késztetést, hogy odasózzak egy trillázóhangú kis pofázógépre, de nem teszem, mert tudom, hogy nem helyes, meg csak további hisztit szülne. Lehetséges hogy ő nem tudja felfogni, hogy vannak hosszú távú következmények, igazából azt se értem hogy minősíthették iskolaérettnek, ha így viselkedik, nem hogy 6.-ig hogy jutott el...

2013. jún. 6. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!