Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek drogozik tesóm?

Szerintetek drogozik tesóm?

Figyelt kérdés

Nagyon önző lett és csak magával foglalkozik. 18 éves amúgy.

Anyák napjára megbeszéltük, hogy adok neki pénzt, és elmegy anyának venni valamit. El is ment a városba, de csak reggel jött haza. Miután hazajött, este hatig aludt. Kérdezem tőle, hogy hol van amit vett... Azt mondja nem vett semmit mert nem volt ideje. Aha persze. Egész nap lent volt a városban. Akkor nagyon megharagudtam rá.

Aztán most volt anyámnak a névnapja, arra is mondta hogy vesz virágot, és megint nem vett semmit!

Szóval az a gyanúm hogy anya ajándéka helyett másra költi a pénzt, ami már akkora bunkóság hogy nem is tudom hova tenni... De ha nem is drogra költi, nem változtat a tényen, hogy ilyeneket csinál. Tehát hogy semmi együttérzés nincs benne.

Másik meg hogy megbukik két tantárgyból is és állandóan csavarog. Komolyan ritka ha itthon látom. Csomószor ott alszik, ki tudja milyen alakokkal lóg.

Régen beszélt nekem drogokról amúgy, de csak érintőlegesen, mert tudta mennyire utálom. Szóval régebben tuti szedett valamit vagy valamiket.

Szerintetek most is csinálja vagy más baja van?

2013. máj. 28. 21:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
77%
Ha egy 18-éves megbízhatatlan, akkor neked egyböl a drogozás jut eszedbe? Fiatal vagy még, nem ismered az embereket (elmondom, hogy mindenféle van belölük) :) Nem kell beszopni a TV hülyeségeit, hogy drog=rossz, és ha valami más rossz, akkor pedig rossz=drog.
2013. máj. 29. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja, hogy a "jövője érdekében" vigye el drogtesztre, akár a rendőrségre is a kérdező a tesóját, abba nem gondol bele, hogy azzal k*rvára nem segít? A rendőrség automatikusan feljelentést tesz, elindul az eljárás (elterelés), börtönt nem fog ugyan kapni, viszont az erkölcsi bizonyítványában ott lesz, hogy mit tett. A társadalom drogosként pecsételi meg, sehová sem fogják felvenni dolgozni, mehet a határba nádat vágni 40 ropiért, ahonnan csak lefelé visz az út... Tudom, haverom ugyanígy járt.
2013. jún. 1. 16:48
 13/13 anonim válasza:
Nem tűnik őszinte aggodalomnak, ha ennyire rossz színben akarod feltüntetni a tesódat. "ki tudja milyen alakokkal lóg" - mi közöd hozzá, kivel barátkozik? "Szóval régebben tuti szedett valamit vagy valamiket" - te mit szólnál ahhoz, ha rólad híresztelnének ilyen "tuti" dolgokat? Szerintem te csak másolod anyátokat és csak ellenőrizni meg irányítani akarjátok a srácot aki már nem kisfiú és emiatt még erősebben önállósodik. Annyiszor emlegeted itt anyádat (mint "sértett felet"), hogy szerintem féltékeny is vagy a tesódra... Zárassátok csak börtönbe, mert nem vett névnapra virágot meg kitudjamilyenalakokkallóg! Remélem, van kisebb tesód, aki majd ugyanezt megcsinálja veled is, amikor te leszel 18 és nem fog érdekelni már otthon dekkolni!
2013. jún. 2. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!