Mi tegyek, a bátyámat barátja nagyon kezd idegesíteni?
Sziasztok,a bátyám meleg,van egy párja,akit megmondom őszintén,nagyon nem kedvelek.
Azzal úgy ahogy meg tudtunk békülni,hogy a fiúkat szereti,de annyira lányos,nőies viselkedésű férfiakat szed össze......
Én lány vagyok (17),de komolyan mondom,hogy én nem vagyok annyira hisztis,kényes mint a mostani párja.
A rántott húst nem fogja meg kézzel,csak késsel villával eszi még a sült combot is,mert azt mondja,nem akarja hogy zsíros legyen a keze.
Van hogy 4-5 napot itt tölt,mivel elég nagy családi házban élünk,a bátyám még velünk él,és megkérem segítsen már ebben,vagy abban,akkor ki van akadva,és azt mondja bátyámnak,hogy csicskáztatom(megkértem hogy segítsen már krumplit pucolni az ebédhez,vagy mosogasson el).
Szerintem jogos hogy ha már napokat itt tölt velünk,hogy kicsit segítsen,nem bunkó mód kérem,és nem is arra kérem,hogy féltéglákat emelgessen.
Itt igazából nem is az lenne hogy meleg,hanem hogy úgy viselkedik mint egy úrinő......velünk alig kommunikál,ha kérdezünk tőle valamit,akkor egyszavas mondatokkal válaszol.
Mi igazán nyitottunk felé,viszont róla nem mondható el ez.....
Múltkor azért megsértődött,mert használta az én (női) tusfürdőmet,és megkértem hogy máskor szóljon már legyen szíves.....
"Az teljesen természetes dolog,hogy 2013ban elfogadják,hogy meleg"
Azért ez egyáltalán nincs így.
Neked(meg a melegeknek)talán természetes,de a heterószexuális embereknek nem igazán.......
A melegség nem normális,pedig én nem vagyok melegellenes!
ma 13:29
A legtöbb apuka,szerintem nem járna örömtáncot,hogy a fia férfival,nem nővel él,és nem lesz unokája,úgy gondolom,ehhez nem feltétlenül szükséges előítéletesnek lenni?nem?
13:27
Senki nem mondta azt,hogy azért kell kompenzálni mert meleg hanem azért mert egy héten 5 napot ott van folyamatosan.Vagy neki minden ingyen van?Gondolom ha csaja lenne a bratyónak és ilyen lenne akkor is lenne neki szólva.
Kit érdekel a nemi identitása?! Istenem, attól, hogy még meleg nem kell minden alól felmenteni és védeni. Ő ugyan olyan ember mint a többi...és mint vendég tudnia kellene, hogy mit illik és mit nem! Bunkó egyszerűen, és én tuti kiraknám a házból, ha nem változtatna (persze a rántott húst egye késsel-villával, de ne használja már a ki a családot)
Én beszélnék a szüleimmel , majd együtt mindannyian a bátyámmal és a párjával is. Ha nem javul semmit, többet nem látnák szívesen, ennyi. Azért még is csak a Ti pénzetekből van a tusfürdő, az étel és még folytathatnám...
80%-os
apum egy rossz szót nem szól,illetve nem mutatja hogy ellenzi ezt az egész kapcsolatot.....most miért kell azon lovagolni,hogy ez személy szerint tetszik e neki/nekünk vagy sem?
ez nem a mi magánügyünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!