Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvér diplomával és testvér...

Testvér diplomával és testvér végzettség nélkül?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám túl tenni magam azon, hogy az öcsémmel egyszerűen nem találjuk a közös szót? Annyira kiéleződik a tanultságbeli különbség nálunk hogy az már hihetetlen. Neki nincs végzettsége, 10 osztálya van, fizikai munkásként dolgozik, 24 éves. Én hamarosan a mesterképzést kezdem, beszélek két nyelven, a harmadikat kezdem és sokfelé utaztam, jártam a világban. Bármit mondok, nem ért meg. Örökölni nem fogunk semmit, de a saját megélhetésemmel kapcsolatban nem aggódom. Mondtam neki, hogy lakáskasszába kezdek, hogy 10 év múlva lehessen egy saját lakásom és hogy anyával besegítünk az ő részébe is, indítsuk el neki is. Ő mondta hogy egy saját lakásról álmodik. Ennek ellenére alig akart végig hallgatni, még engem tolt le hogy minek rabolom az idejét. Elmondta hogy egy centet sem fog bele adni. Komolyan, nem értem. Simán beleszállnék 10-15 ezerrel, 5 ezret kellene csak beleadni a saját lakásába. Miért nem látja hogy butaság lenne nem nekivágni?

2013. máj. 11. 12:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
ezen a fórumon tényleg nagyon buta emberek vannak. legalább most már szembesültem vele. Mi ez hogy az embernek szégyellnie kell amit elért az életben? tényként közöltem és annyi. Nem hiába vagyunk az az ország ahonnan a tehetségesebbnél tehetségesebb feltalálóinknak menekülni kell és a találmányát külföldön kamatoztatni. Egy Einsteint is szabályszerűen megköpködtek volna az emberek Magyarországon. Na most meg is szüntetem a regisztrációmat.
2013. máj. 11. 22:34
 22/23 anonim ***** válasza:
70%
B!nkó kérdésre csak b!nkó választ lehet adni. A lakáskasszával is ugyanúgy be lehet fürödni, mint bármelyik hitellel. Ha így felültette apátok a testvéredet, érthető, hogy nem akar semmi ilyesmit. Tudod te, hogy hány ember örülne annak, ha 25-30 ezer Ft-ja lenne hónap végén? 2-3 száz helyett... A kérdésed pedig nem arra irányult, hogy hogyan segíthetnél a testvérednek, hanem arra, hogy hogy lehet olyan alul iskolázott, hogy elveti a lakáskasszát... Erre pedig nehéz értelmesen válaszolni.
2013. máj. 12. 21:06
 23/23 anonim ***** válasza:
45%

Aki itt buta (nem csak az élethez, hanem amúgy is egy korlátolt, nagyképű s*ggfej), de okoskodik, az te vagy.

A zsidókat meg ne keverd ide, mert ők teljesen más tészta.

2013. máj. 13. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!