Testvér diplomával és testvér végzettség nélkül?
nem mondta senki hogy nem életrevalóbb, de nyakig van a kakiban az egész család, úszunk az adósságban a szüleink miatt, diákhitellel tanultam meg láttam el magamat én is.
Menteni kell ami menthető, mert magunkra vagyunk utalva mindannyian. És már megbocsáss, a realitással kellene szembenézni, hogy itt laknak vidéken, Kelet-Magyarországon ráadásul ami a legszegényebb, nincs pénze az embereknek. És itt van szakma és nyelvtudás nélkül. Egy barátja kint van Angliában és ő jól él, feltalálta magát a szakmájával, de tesóm elmondta hogy nem mer ilyen külföldi dologba belevágni még akkor sem ha kint van a haverja. Bocs..de én ismerem tesómat és nagyon is gyámolításra szorul.
Ha kamatokkal együtt 70 milla az adósság, akkor minimum 20 millát vettek fel. Kérdezem én. Az egyik legszegényebb megyében mi a fenének vesznek fel kb 20 millát? Pláne egy tanulatlan család?
Bocsi, de ez szopó. Nem tudsz mit csinálni. Menj el és éld az életed, ha már ennyire elégedett vagy magaddal.
A szüleid 70 millkós adóságban usznak
te pár millkos diákhitelben munkád még nincs nem is biztos hogy diplovával majd találsz.
A tesod az egyetlen akinek nincs hitele van fizetése és szerinted ő szorul gyámolitásra...
Miért lenne empátiám? Nem ismerlek, nem láttalak személyesen. Én nem a neten élek.
A kérdésedre nincs válasz. Ekkora adósságot még a sikkasztó politikusok is alig tudnak kinyögni.
Elhiszem, hogy te segíteni akarsz, de tényleg vegyél vissza magadból, mert vered magad a végzettségedre, pedig nem nagy dolog, hogy beszélsz több nyelven. Én is beszélek három nyelven, és akkor mi van?
Természetes, hogy rosszul esik a bátyádnak, ahogy kezeled, mert megint azzal szembesül, hogy te vagy a "bezzegember", és te majd megmondod a frankót, miközben magad sem vagy különb helyzetben anyagilag, mint ő. Van elég baja anélkül is, hogy te osztod.
Hagyd békén, és kezdj saját, külön életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!