Normális dolog ha, valaki a tesójával egy szobában él, hogy az egyik tesó a szobában üzekedik a párjával?
Amúgy milyen nő már az, akinek így jó a szex? Pfejj...
Bár lehet, hogy pasival van a testvér, ezt nem tudjuk, de akkor meg milyen lehet az a fiú is?
nem rólam van szó, de nagyon durvának tartom
szerintem ízléstelen, mindegy milyen neműekről is van szó
direkt nem írtam nemeket, mert az teljesen lényegtelen ebben az esetben
Hát a "beszállhatok", a fapofa és a kamerázás se megvalósítható bizonyos esetekben...
Pl.:
Az üzekedő testvér fiú, majdnem 18 és a szomszédos ágyban "alvó" testvér lány és még 13 sincs...
A kisebb még másnál sem aludhat, menekülni se tud.
A szülők nem tudnak a dologról. Azt hiszik, csak alszik a barátnő is.
A kisebb meg lett fenyegetve, ha beköpné a bátyját... s mivel a nagytesó "vigyáz" az esetek 99 %-ban a kislányra, mert a szülők éjjel-nappal dolgoznak, így nem is merne panaszkondi.
Megtörtént (régi) eset.
a tesó kedves párja is elég igénytelen suttyó lehet, ha ez őt nem zavarja.
basszus, nem vagyok már mai csirke, volt pár pasi az életemben, de odáig sosem süllyedtem, h közönségem volt a szexhez.
sztem elég, ha csak a tesó felkapcsolja a villanyt, rögtön öltözködni kezd az ifjú párocska.
"sztem elég, ha csak a tesó felkapcsolja a villanyt"
Az sokkal életszerűbb, hogy megpróbál olyan csendben maradni, amennyire csak lehet... és úgy tenni, mintha aludna (illetve úgy, mintha nem ébresztették volna fel az actionnel).
Éppen elég zavaró a hang... a látvány már sok(k) lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!