Akik hétvégente találoznak a testvérükkel! (egyetem stb) Hányszor beszéltek telefonon?
Nővéremmel minden nap!!
Bátyámmal meg nem nagyon.. max msn..
Telefonon szinte sosem beszélünk, csóró egyetemisták vagyunk :D
Chatelni szoktunk, ha van valami. Elég változó, milyen gyakorisággal, van hogy minden nap, aztán van hogy egy hétig sem.
Hát, mi 2-3 havonta szoktunk találkozni, akkor is van, hogy csak egy fél napot. Telefonon ritkán beszélünk, kb. havonta egyszer, vagy annyiszor sem. Ennek ellenére nem érzem úgy, hogy rossz lenne a kapcsolatunk, ha bármi van, számíthatunk a másikra, a távolság (140 km) ellenére is. Beszélgetni is jókat szoktunk, amikor találkozunk. Ha meg véletlenül fel kell jönnie Pestre valamiért, mindig szól, és összefutunk. Ilyenkor sokszor meg is lep házi tojással, a kertjükből szedett zöldséggel, de olyan is volt, hogy főtt ételt hozott az "ő kicsi hugijának". Amikor én megyek hozzájuk, akkor meg próbálok különlegesebb fűszereket vinni nekik, amiket ők ott falun nem tudnak beszerezni.
Meg ilyenek... :)
Mivel mindkettőnknek van saját élete, így kéthetente talán egyszer felhívjuk a másikat vagy skypolunk.
Közel egyidősek vagyunk, így nem az a helyzet, hogy a 12 éves kis húgicámat kell levakarnom magamról.
Kábé kéthetente járok haza, hétvégére, és nem végtelen a telefonegyenleg, szóval mi is inkább csetelünk, pontosabban MSN-ezni szoktunk. A telefon max. akkor, ha sürgős, valami hirtelen eszünkbe jut, el kell intézni egymásnak ezt-azt a nap közepén. (Én vagyok a fővárosi beszerzési különítmény. XD)
Akkor persze hosszabban, ha ráérünk. Kb. hetente egyszer-kétszer, persze előfordul, hogy többször. De sajnos elég nehéz összehozni, mert a húgom is nagyon elfoglalt, délutáni különórák (sőt, hétvégén is van neki) miatt este 6-7-kor végez. Jómagam szintúgy.
Szóval azért szoktunk rá időt szakítani, de nem megy mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!