Szerintetek normális hogy ezek után ezt gondolom?
Szerintem veled komoly gondok vannak. Ez az utolsó komment is ezt bizonyítja. Labilis személyiség lehetsz, és az bánt hogy a bátyád már nem foglalkozik veled annyit. Neki ott a barátnője és szerintem tudat alatt féltékeny is vagy rá. Megsértődtél a válaszokon mikor volt bennük némi igazság.
Ha pedig 14 és 16 körüli vagy akkor nincs veled gond mert ez a kamasz kor majd kinövöd.
Egyszerűen csak féltékeny vagy!!
Emiatt azért nem kéne ilyen állapotba kerülni...
Amúgy meg amit írtál az alapján elég bunkónak tűnik...
Ilyen barmokkal nem érdemes foglalkozni!
Azért nem kell ennyire leugatni szegény kérdezőt, Megértem Őt is, bár egy alapos beszélgetés kéne neki valamelyik barátnőjével, megbízható ismerősével.
Ő tényleg úgy tekintett a bátyjára, mint egy apára. Akkor is, ha csak a testvére.
Szerintem Ő neked egy erős fal volt kapaszkodókkal, ami mindig segített a mélypontokon. De szép lassan leomlott ez a fal és már nincs kinek kiönteni a szíved, nincs aki tanácsot adjon. Mivel mi nem ismerünk így nem tudunk neked, olyan mértékű segítséget nyújtani, mint Ő. Azt javaslom keress egy barátnőt, akivel mindent megtudsz beszélni. Bár ez elég hosszú időt vesz igénybe, ezért más megoldás kell. Fogadd el a barátnőjét, légy vele kedvesebb és a bátyád is megenyhül majd. Lehet nem lesz könnyű, de tudod: változni nehéz. Amúgy nekem is először elég túlzottnak látszott, de aztán kicsit visszavettem én is a tempóból. Te talán egyébként is önbizalomhiányos és labilis valamint érzékenyebb lehettél(lehetsz), így még jobban fájt az elhidegülése. De a felismerés, már tényleg jó út. Így tovább, nyugodtan írj privátot is! :)
Azt írtad, hogy megkeserítették az életed, míg veletek laktak. Most, hogy elköltöztek: megbocsátottál neki, majd meg azt kívántad bárcsak sose ismerted volna, de ő olyan volt neked, mint az apád.
Mivan?
Szerintem örülj, hogy nincs több gondod és mostmár van időd magadra. Próbálj örülni az életnek, sétálj nagyokat, beszélgess anyukáddal, érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!