Szerintetek normális hogy ezek után ezt gondolom?
veled van a baj
oké,hogy nem tetszik a bátyó barátnője,de hogy emiatt suliba nem járni és kibukni?
ugyanmár...
hisztis vagy és féltékny,mert "elvették" tőled a bátyádat...
majd kinövöd
Tudod van az a mondás, hogy engedd közelebb a barátod, de az ellenséged még közelebb!
Minél jobban próbálsz hatni a bátyádra, minél jobban érti, hogy nem kedveled a barátnőjét, annál inkább ragaszkodni fog hozzá.
A legtöbb, amit tehetsz, hogy maximálisan elfogadod, jóképet vágsz hozzá és várod, mi lesz a vége.
Egy ismerősöm összejött egy hisztérikával, aki elmarta mellőle a barátait. A barátok szépen hátraálltak és várták, mi lesz a vége. A srácból egy bábu lett gyakorlatilag, aki úgy ugrált ahogy a csaj fütyült. Egy házibuliban nem maradhatott éjfélnél tovább... meg ilyenek. Végül szétmentek, igaz ez a srácnak 8 évébe került.
De Te nem tudsz semmit tenni. És ha sikerülne is és szétválasztanád őket, szerinted a bátyád nem haragudna, amiért miattad szakítottak? Neked nem lenne bűntudatod, amiért a bátyád "boldogságát" tönkretetted?
Írj konkrét példákat. Az írásodban semmi "nagy " dolog nincs.
Nekem nagyon túldramatizáltnak tűnik ez az egész. 1x engem is jól átvert a bátyám pénzügyileg( kölcsönadtam és elfelejtette visszaadni -nagy összeg volt) de ilyen eszembe sem jutott hogy magamba zuhanjak. Bántott de hát ez volt. Azóta rendeztük a dolgot. De ilyet hogy ez miatt kimaradoztál a suliból? Na ez egy jó kifogás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!