Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Akinek 3-4 évesen született...

Akinek 3-4 évesen született testvére: emlékszel rá, amikor megszületett, hazajött, kisbaba volt? Milyen volt az új jövevény a családban?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 08:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
én emlékszek mindenre nagy ívekbe :D 3éves multam mikor anyumat azzal buzeráltam napi szinten hogy legyen kishugom.Mondta,hogy ha jó leszek és esténként teszek kockacukrot az ablakba a gólya megeszi és hozz kisbabát.Egyik reggel már nem volt ott a cukor,nagyon boldog voltam,oviba mindehol mondtam hogy lesz kistestvérem-kishugom.Megéreztem vagy nem tudom de kishugom lett :D Már 30éves vagyok
2012. aug. 28. 09:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Jajj és még arra is emlékszek hogy apum elvitt a korházba anyum után,mikor megláttam a babát annyira sírtam,hogy nem tudtak megnyugtatni.Aztán pelenkázni akartam őt,fürdetni és még ha hiszitek ha nem még szoptatni is :D Totál ugy akartam csinálni mindent mint az anyum.Neitéljetek el nem előttem szoptatott anyum,de részletessen mindent elmesélt a babákról mikor megszületett a hugom.Nagyon kis kiváncsi nőszemély voltam :D 30éves nő
2012. aug. 28. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!