Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet ennél nagyobb marhaság...

Lehet ennél nagyobb marhaság miatt összeveszni?

Figyelt kérdés
Összevesztünk a nővéremmel. A bűnöm, hogy a nálam nyaraló unokaöcséimet rászoktattam a házilag gyártott jeges teára. Ők otthon gyakran isszák, mindig több zsugorral vesznek belőle. Tőlem is kérték a fiúk, de én inkább csináltam házilag: gyümölcsteából, kevés mézzel citrommal. Teljesen ráálltam:mindig megcsináltam este négy litert, reggel be a hűtőbe, egész nap rájártak. Hétvégén hazavitték őket és otthon is azt kérték. A tesóm szerint rá sem néznek a boltira, és mit gondolok én, hogy plusz munkát csinálok neki! Ezt onnan tudom, hogy most üvöltötte le telefonon a fejemet. Én meg csak vigyorgok: ilyen h.lyeség miatt veszekedni :D

2012. júl. 12. 20:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Záróakkord: most hívott tesóm, hogy bocsánatot kérjen. Zűrös napja volt a munkahelyén, otthon meg a fiúk nyaggatták a "piros" teáért! Szóval: én voltam az indulatlevezető avagy pofozófa :D. A szánom-bánom után megkérdezte, melyik fajtából csináltam és ő is nevetett egyet a h.lyeségén.

Szép estét mindenkinek :D!

2012. júl. 12. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#4 és 10 vagyok.

Hip-hip éljen! :)

2012. júl. 12. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Üvöltsd le te telefonon a fejét hogy sima csappvízet ittason a gyerekeivel sem bolti sem házi cukros löttyökre nem kell őket rászoktatni.
2012. júl. 12. 22:50
 14/15 anonim ***** válasza:
20:56 ezen besirtam XD és még aranyos is :D xdxd
2012. júl. 12. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Örülök hogy bocsánatot kért a nővéred. Általában az ilyen vitákon én is csak nevetek. Azért leírom hogy nálunk a férjemmel állandóan abból van vita ha valaki félre értette a másikat. Ilyenkor jön az hogy én nevetek amiért ő ideges, és ezen csak még jobban felmérgeli magát.

A legutóbbi ilyen az volt hogy kocsiban ültünk és én halkan mondtam valamit, amit ő természetesen rosszul hallott meg, mást értett. A kocsi út fél órás volt de végig veszekedett velem hogy milyen hülye vagyok hogy nem látom be a hibámat. Na akkor sírni tudtam volna a nevetéstől de akkor valószínűleg idegességében neki hajtott volna egy fának.

2012. júl. 13. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!