Lehet ennél nagyobb marhaság miatt összeveszni?
Záróakkord: most hívott tesóm, hogy bocsánatot kérjen. Zűrös napja volt a munkahelyén, otthon meg a fiúk nyaggatták a "piros" teáért! Szóval: én voltam az indulatlevezető avagy pofozófa :D. A szánom-bánom után megkérdezte, melyik fajtából csináltam és ő is nevetett egyet a h.lyeségén.
Szép estét mindenkinek :D!
#4 és 10 vagyok.
Hip-hip éljen! :)
Örülök hogy bocsánatot kért a nővéred. Általában az ilyen vitákon én is csak nevetek. Azért leírom hogy nálunk a férjemmel állandóan abból van vita ha valaki félre értette a másikat. Ilyenkor jön az hogy én nevetek amiért ő ideges, és ezen csak még jobban felmérgeli magát.
A legutóbbi ilyen az volt hogy kocsiban ültünk és én halkan mondtam valamit, amit ő természetesen rosszul hallott meg, mást értett. A kocsi út fél órás volt de végig veszekedett velem hogy milyen hülye vagyok hogy nem látom be a hibámat. Na akkor sírni tudtam volna a nevetéstől de akkor valószínűleg idegességében neki hajtott volna egy fának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!