Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért röhögcsél rajtam a...

Miért röhögcsél rajtam a húgom a barátnőjével?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok van egy 17 éves húgom akinek van egy szintén 17 éves barátnője(osztálytársa). Gyakran itt vannak nálunk és többször előfordult már hogy amikor megláttak összesúgdolóztak és elkezdtek röhögni. Pl a múltkor edzés után jöttem haza, lezuhanyoztam és egy szál rövidnadrágban jöttem ki a fürdőből ( nem tudtam hogy itt vannak) de megláttak félmeztelen és akkor is elkezdtek röhögni. Vagy pl vacsiztam a konyhában, ők bejöttek az ajtón és csak köszöntek hogy szia aztán szintén elkezdtek vihogni. Mi ez a röhögcsélés? Mi bajuk van?
tegnapelőtt 13:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a barátnőjének bejössz, és ő zavarában nevet, húgod meg azért mert tud róla
tegnapelőtt 14:01
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
A barátnőnek bejössz.
tegnapelőtt 14:20
 3/19 anonim ***** válasza:
7%
20 éves az nem fiú hanem férfi. Miért nem kérdezel rá olyankor? Mitől fos*ol?
tegnapelőtt 14:21
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted??? 😂
tegnapelőtt 14:50
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom a húgod tudja a méreteidet és arról beszélnek.
tegnapelőtt 15:03
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem egy 17 éves lány meg a barátnője nagyjából bármin tud vihorászni.
tegnapelőtt 15:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg őket.

Egyébként pedig semmi jelentősége.

tegnapelőtt 15:16
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
Mert 17 évesek, azért.
tegnapelőtt 15:57
 9/19 anonim ***** válasza:
23%
Legyen már annyi benned hogy megkérdezed hogy mi kinuk? Amikor elröhögik magukat vagy vihognak, hozd öket kellemetlen helyzetbe, és kérdezd meg hogy mit vihognak? Mi kinjuk? Vagy ha a csajszi elmegy akkor a hugodtól kérdezz rá, valóban jól írtad.. 20éves FIÚ, mert hogy egy férfiban több van ennél.. A tesód vihogi te meg befosi vagy.
tegnapelőtt 16:33
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
9.Nevetséges vagy ha azt hiszed 17 éves tini lányok vihogását komolyan kell venni.
tegnapelőtt 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!