Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám és a barátnője...

A bátyám és a barátnője titokban randit szerveztek nekem akaratom ellenére,most erre hogy reagáljak?

Figyelt kérdés
A lényegi része:rég nem volt barátnőm,és így 23 évesen úgy érzem nem nekem való ez a párválasztósdi.Nem vagyok jó benne,nem erőltetem.Erre beközlik,hogy regisztráltak Tinderre,és szombat este randi,addig kapjam össze magam,hogy a teknős nyaldosná a szemgolyójukat.Komolyan,most mi a bánatos gümőkórt kezdjek ezzel?

szept. 25. 20:48
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
89%
Remélem hogy kamu. Mond le a randit, és közöld a tesódékkal hogy 23 éves vagy, nem pofázhatnak bele a te életedbe. Foglalkozzanak talán a maguk dolgával
szept. 25. 20:56
 2/45 anonim ***** válasza:
97%
A lánynak szerintem elmondhatod, hogy a mi helyzet, hogy ne csak úgy random eltűnj az ő szemszogéből nézve
szept. 25. 20:59
 3/45 A kérdező kommentje:
Igen,mindenképp ez a tervem,elmondani az igazságot.Nagyon gáz az egész,és persze nem ők égnek miatta.
szept. 25. 21:01
 4/45 anonim ***** válasza:
60%

De hát mit veszíthetsz?!

Legalább kimozdulsz.

szept. 25. 21:04
 5/45 A kérdező kommentje:
4-es Azzal kezdtem,hogy:tudtomon kívül tették(mégha jószándékkal is),plusz én nem akarok már különösebben senkit párnak.Túl sok a macera,túl sok az alkalmazkodás,én úgy általában nem erre vagyok kitalálva.Ja,és rosszul érzem magam az intimitástól
szept. 25. 21:11
 6/45 anonim ***** válasza:
87%
5: hát akkor ezt írd meg így a csajnak és kész, megmenekültél, maradhatsz magadnak!
szept. 25. 21:12
 7/45 A kérdező kommentje:
6-os Ez a terv. :) Persze tesóm csalódott,de ezek után még ne neki álljon feljebb,nekem kell majd egy idegennek magyarázkodnom
szept. 25. 21:16
 8/45 A kérdező kommentje:
Ja,és egy idő után kimondottan kellemetlenné kezdek válni,szóval gondolom a csajjal teszek jót,hogy lemondom az egészet
szept. 25. 21:20
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez a terv? Miért nem mondtad már le az egészet abban a pillanatban, hogy tudomásodra jutott?
szept. 25. 21:20
 10/45 A kérdező kommentje:
Mert most tudtam meg kb.Plusz a fiókot se én csináltam,bátyám telóján van,nem tudok csak úgy belépni
szept. 25. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!