Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám és a barátnője...

A bátyám és a barátnője titokban randit szerveztek nekem akaratom ellenére,most erre hogy reagáljak?

Figyelt kérdés
A lényegi része:rég nem volt barátnőm,és így 23 évesen úgy érzem nem nekem való ez a párválasztósdi.Nem vagyok jó benne,nem erőltetem.Erre beközlik,hogy regisztráltak Tinderre,és szombat este randi,addig kapjam össze magam,hogy a teknős nyaldosná a szemgolyójukat.Komolyan,most mi a bánatos gümőkórt kezdjek ezzel?

szept. 25. 20:48
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, kérdező, tök jó stílusod van, legalábbis írásban.

"hogy a teknős nyaldosná a szemgolyójukat"

"mi a bánatos gümőkórt kezdjek ezzel?"

Komolyan, ezeket el fogom menteni magamnak, annyira jó szövegek! :-)

Semmi trágárság, de nagyon kifejezőek és eredetiek! Én ugyan férfi vagyok, de szerintem te tök jópofa, eredeti fickó lehetsz.

szept. 26. 09:55
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár volt lemondanod, mit veszíthettél volna? Tudok olyat, akinek jó sült ki ugyanebből a szituból. Pedig ő se volt könnyű eset, sőt. Abban mondjuk igazad van, hogy nem lett volna joga ehhez a tesódéknak. Na de most már mindegy.

Te rendben vagy így magaddal egyébként? Őszintén. Tényleg ezt érzed, amit írtál, vagy csak nyugtatod magad/kifogást keresel?

szept. 26. 10:21
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Bátyádtól ez elég viszolyogtató, hogy tudtodon kívül, a te nevedben egyeztet emberekkel. Semmi köze a magánéletedhez. Ez kicsit olyan "na majd én szerzek nőt neked, mert te nem tudsz." Én nem bíznék benne ezek után.
szept. 26. 10:29
 34/45 A kérdező kommentje:

31-es Köszi szépen.Régen szüleim is mondtàk hogy a humorérzék az egyetlen jó részem

32-es Öszintén,sokszor magam se tudom

szept. 26. 10:31
 35/45 anonim ***** válasza:
Senki sem látja magát kívülről ilyen alaposan haver. Szerintem te leértékeled saját magadat. Ami azért rossz, mert előbb-utóbb mások is leértékelnek téged, aztán csak megerősít téged az értéktelenségedben, ami nem igaz, és így tovább. Inkább alacsony az önértékelésed/önbecsülésed.
szept. 26. 10:53
 36/45 anonim ***** válasza:

32 vagyok. Azért ez kemény, hogy a szüleid ilyet mondtak. Lehet, hogy itt van a kutya elásva, hogy miért értékeled le magad.

"Öszintén,sokszor magam se tudom"

Hát akkor valószínűleg mégsem annyira jó neked. Fiatal vagy, nem kell belenyugodnod ebbe. Mondjuk öregként se kellene belenyugodnod olyan helyzetekbe, amik nem tesznek boldoggá. Nagyon leértékeled magad, ez jön le azokból, amiket írsz.

De egyébként azt hogy kell elképzelni, hogy titokban randit szerveztek? A nevedben regisztráltak, és a nevedben írogattak neki?

szept. 26. 12:35
 37/45 A kérdező kommentje:
Azt eddig se írtam le,hogy annyira jó volna nekem,csak tudom hogy mellettem nem volna jó kb senkinek,hacsak nem mazochista.Fiatalnak fiatal vagyok,de öregnek érzem magam.Van egy semmitérő diplomám,egy középszar állásom egy közepesen kielégítő fizuval.Sokat dolgoznom nem kell,de pont annyit,hogy délután örömmel szidjam a főnökséget.Plusz van egy szakmám is,de minek.A baráti kapcsolataim pont annyira intimek,hogy egy sör mellett véletlen se kelljen magamról beszélni,csak random hülyeségekről,de a többiek dolgát meghallgatom.Sok sikerélményem nem volt az életben,általában beletörődéssel fogadom a problémákat.Azon kívül van egy lakásom,egy megfelelő állapotú autóm.
szept. 26. 12:49
 38/45 anonim ***** válasza:
81%
Akkor fulladj bele az önsajnálatba!
szept. 26. 13:39
 39/45 A kérdező kommentje:
Igyekszem😃
szept. 26. 13:57
 40/45 anonim ***** válasza:

De te nem vagy mások helyében, ne te döntsd el, hogy jó-e nekik veled vagy nem, hidd el, nagyon be lehet ezt nézni. Majd ők tudják, ha megismernek, hogy jó-e nekik veled vagy nem.

Nekem nem semmirevaló a diplomám, de épp hogy élhető (egyelőre…), amennyit keresek. A munkám hasznos, de unom már, váltani a pénz miatt nem tudok, mert ugyanebben a szakmában máshol kevesebbet keresnék, annyival, hogy abból már nem lehet megélni. Egy igazán intim barátom van, mondjuk ő mintha testvérem lenne. Párom nincs jelenleg. Kényelmes élet, de nem tesz boldoggá.

Gondolom nem vigasztal, ha azt mondom, másnak ennyi sincs mint neked vagy nekem. Nem is kell, hogy vigasztaljon.

Teljesen alulértékeled magad, legalábbis amit írsz, abból ez jön le. De kérlek, ne fulladj bele az önsajnálatba. Nem éri meg.

szept. 26. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!