Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám és a barátnője...

A bátyám és a barátnője titokban randit szerveztek nekem akaratom ellenére,most erre hogy reagáljak?

Figyelt kérdés
A lényegi része:rég nem volt barátnőm,és így 23 évesen úgy érzem nem nekem való ez a párválasztósdi.Nem vagyok jó benne,nem erőltetem.Erre beközlik,hogy regisztráltak Tinderre,és szombat este randi,addig kapjam össze magam,hogy a teknős nyaldosná a szemgolyójukat.Komolyan,most mi a bánatos gümőkórt kezdjek ezzel?

szept. 25. 20:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ha elmész a találkozóra és elmodod mi a helyzet, azzal nem égsz, sőt, egy felelősségteljes ember képét mutatod. A másik félnek is jól esik, hogy nem csak egyszerűen eltűntél. Vagy ha hozzáférsz a telefonhoz ott is elmagyarázhatod.

A testvérednek igaza van, ilyen fiatalon nem szabad feladnod azt, hogy társat találj, mert később nehezebb lesz ismerkedni, és eljön az a pont amikor nagyon fog hiányozni. Csak jót akar neked. Rettenetesen rossz módszerrel. Az ismerkedésnek, és a társkeresésnek saját dötésnek és belső motivációnak kell lennie, szóval szörnyű amit tett, de legalább a szándék jó.

Gondold újra azt, amit egy párkapcsolatról gonolsz. Nagyon sok megoldás van, nem csak kontroolmániás hisztis picsák vannak a földön. Vannak önálló csajok, akikkel ki tudsz alakítani olyan párkapcsolatot is, amikor nem kell mindig együtt lenni, simán lehetnek saját programjaitok, de amihez társ kell, arra ott vagytok egymásnak. Nem kötelező minden nap találkozni, vagy órákat beszélgetni, olyat kell kerednek aki hasonlóképp erre vágyik. Ha ez megvan, akkor te sem leszel már elviselhetetlen. De egyedül lenni hosszú távon nem jó, még ha most úgy is érzed.

szept. 26. 08:21
 22/45 anonim ***** válasza:
0%

Megfogsz bolondulni egyedül, fiatalon könnyű egyedül, de később maga a pokol lesz.

Hálás lehetnél bátyádnak hogy segíteni akart, fogsz te 40-50 évesen bőgni egyedül. Férfi amúgy se bírja egyedül

szept. 26. 08:24
 23/45 A kérdező kommentje:

22-es

Én azt elhiszem,de igen sok probléma van a személyiségemmel(pl. önzőség,passzivitás,a világból való kiábrándultság,cinizmus,örökös pesszimizmus),plusz a nőkkel se értek szót.Hidd el,tudom hogy nem lesz nekem kellemes,de önmagamat megváltoztatni már nem tudom,és így belemenni egy kapcsolatba a másiknak nagyon ártó lenne.Valszeg ha elmentem volna randira ezeket elmondom,lett volna 10 perc kínos csend,majd kifizetem a vacsorát,és meglépek haza gépezni vagy olvasni.Csak a lánynak lett volna rossz,szóval végső soron a létező legjobb dolgot tettem

szept. 26. 08:40
 24/45 anonim ***** válasza:
0%
Bánni fogod, senki se kezdte csajozó mesterként
szept. 26. 08:50
 25/45 A kérdező kommentje:
De itt még mindig nem azzal van a probléma,hanem sok egyébbel
szept. 26. 09:00
 26/45 anonim ***** válasza:
0%
A fejeddel
szept. 26. 09:03
 27/45 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele
szept. 26. 09:22
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld meg, lehet, hogy pont most fog jól sikerülni.
szept. 26. 09:31
 29/45 A kérdező kommentje:
Újra mondom,már tegnap este visszamondtam az egészet,és leírtam mindent,amit itt is vázoltam
szept. 26. 09:36
 30/45 anonim ***** válasza:
62%
Jó, akkor mi kérdés? Maradj egyedül.
szept. 26. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!