Közel egy éve elkoltoztem a saját hazreszembol mert anyámat rávette bátyám, hogy lakás kiürítése pert indítson ellenem. Elkoltoztem,de sok dolgom ott maradt és nem engednek vissza. Hogy tudom visszaszerezni az érték targyaimart? Hívjak rendőrt?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4-500.000ft értékű cuccom maradt ott és amikor találkozok velük akkor vihognak. Az ügyvédjük nm reagál a leveleimre. A bátyám többször megvert és még anyagilag is meglop. Kihez fordulhatnek?márc. 25. 18:47
1/27 anonim 

válasza:

"többször megvert és még anyagilag is meglop. Kihez fordulhatnek?"
A rendőrséghez.
2/27 anonim 

válasza:

Atyaég! Szerintem is rendőrség. És szakíts meg velük minden kapcsolatot, a saját érdekedben! Küldök neked egy virtuális ölelést!
3/27 anonim 

válasza:

Ha nem tudod bizonyítani, hogy a te cuccaid, akkor hagyd a fenébe. Veszthettél volna többet is.
Tudom, hogy fura, de nezd a jo oldalát. Így megszabadultál az idióta csaladodtól. Ha ez nem történt volna akkor még mindig terrorban élnél. Kezd új életet. Új környezet, új cuccok.
4/27 anonim 

válasza:

Ha a sajátod a házrész, milyen kiürítési pert tudtak kezdeményezni? Haszonélvező a tesód a te részeden?
6/27 anonim 

válasza:

5, akkor a báty nem tudott volna kiürítési pert indítani, csak az anyja
7/27 qkker1 

válasza:

Nem is a báty indította!
"anyámat rávette bátyám, hogy lakás kiürítése pert indítson ellenem."
8/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, anyám a haszonélvezo. Többször elsikalta amikor bántott a bátyám. Nem messze lakok, sikerült egy Szoc lakást berelnem. De sajnos bátyám jóba van a helyi rendőrség tagjaival és ellenem hamis tanuzott anyám már nm is egyszer. Még körbe kérdezem a jogi segítségnyujtokat. Tudom bizonyítani hogy az én cuccaim, fotóval és pl online nyugta,a mikrom pl. Az is ott van,bútorok.koszi az ölelést<3 max bemegyek a rendőrségse és feljelentem őket lopásért.
márc. 25. 21:33
10/27 LuckyLevi 

válasza:

Imádom mikor megjelenik egy ilyen ember a kérdéseknél és folyton azt kérdezgeti, hogy mi a nemed, hány éves vagy. Mert ez releváns, hogy értsük a történetet. Igen, #9, egy 16 éves kiscsaj írta, akkor most mást fogsz tanácsolni, mintha 25 éves fiú írta volna? Vagy, ha a húga, akkor privátban ráírsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!