Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális nővérem viselkedése?

Normális nővérem viselkedése?

Figyelt kérdés
23 éves és mindenféle dél-koreai együtteseket hallgat & sorozatokat néz és tele is van a fala ilyen koreai bandák meg színészek posztereivel, meg tanulja a nyelvet is és arról álmodozik, hogy egyszer oda fog költözni. Szinte mindig csak erről beszél és konkrétan más elfoglaltsága sincs
dec. 30. 18:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

Ha az enyémmel lenne "ennyi gond". Akarsz cserélni?

#10 Nincs ezzel szerintem semmi gond. Én is szívesen elutaznék egy csomó helyre.

Izlésről meg vitatkozni nem érdemes. Attól, hogy neked nem jön be valami, még nem biztos, hogy rossz... :)

dec. 30. 20:55
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Árt neked vagy bárki másnak ezzel? Ha nem, akkor az ő dolga. Még haszna is van belőle, ha tanulja a nyelvet. Sok embernek van hobbija, nincs ebben semmi különös.
dec. 30. 21:04
 13/29 anonim ***** válasza:
42%

"Szinte mindig csak erről beszél és konkrétan más elfoglaltsága sincs"

Én ezt úgy értelmeztem, hogy nem dolgozik, csak otthon lébecol. Ha ez tényleg így van, akkor annak a kezében van a megoldás kulcsa, aki eltartja (gondolom a szülők). Ha nekik ez így jó, akkor kérdező, neked semmi közöd hozzá.

Ha félreértettem, és a nővéred dolgozik/tanul, akkor meg végképp semmi közöd hozzá, kérdező. Mindenki olyan hobbit választ magának, amilyet akar. Engem pl. fiatal éveimben a kelta mitológia érdekelt, sokat olvastam ebben a témakörben.

dec. 30. 23:17
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
nekem is van családos nőkėnt hobbim,fiaimnak is ,lányomnak is .ők egymás hobbijába sem szolnak bele.
dec. 31. 07:02
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
Ha a nyelvet is tanulja és ki akar költözni miért is ne lenne normális?...
dec. 31. 07:08
 16/29 anonim ***** válasza:
34%
Mas meg alkoholista. Valahogy afelett megis mindenki szemet huny.
dec. 31. 07:11
 17/29 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező - miért nem kérdezted meg a nővéredet, hogy őt mi motiválja arra, hogy ilyen szokatlan hobbiknak hódoljon? Nem vagy vele eléggé jó viszonyban ahhoz, hogy ezt megbeszéld vele?

Azért ha majd megtudod az igazat, kérlek számolj be róla nekünk is!

dec. 31. 07:29
 18/29 anonim ***** válasza:
75%
Igen, normális a nővéred viselkedése.
dec. 31. 09:29
 19/29 anonim válasza:
30%
Nem normális de hát mit lehet tenni ha ilyen
dec. 31. 20:26
 20/29 anonim ***** válasza:
61%

Teljesen normális, igen.

Én 35 vagyok, animás, és mangás - ja ez "normális", a K-pop meg nem?

Öhm... Törődj a saját életeddel kérdező.

jan. 1. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!