Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Akiknek van testvére, azoktól...

Akiknek van testvére, azoktól kérdezem: mit gondoltok, a szüleitek egyformán szeretnek benneteket?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Minket igen. Hárman vagyunk.
tegnapelőtt 12:54
 12/26 anonim ***** válasza:
93%

Teljes meggyőződéssel mondom hogy igen. De úgy gondolom ez a ritkább.

Egyébként nekem többek között azért nem lesz másik gyerekem, mert kettőt nem tudnék egyformán szeretni.

tegnapelőtt 13:38
 13/26 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon kegyetlenül nem.

A tesómat imádják, én meg egy örök ördög vagyok aki mindent rosszul csinál és akinek semmit se szabad.

tegnapelőtt 13:59
 14/26 anonim ***** válasza:
79%
Több évtizedes visszatekintésre van lehetőségem. MÁSHOGY szeretik a szülők a gyerekeiket, vagyis nem összehasonlítható módon. Mindig aggódnak a kisebbért, azért, akit gyengébbnek gondolnak. A gyerek pedig részben félreértelmezi a viselkedést ill. sokan visszaélnek a szülő érzelmeivel.
tegnapelőtt 14:26
 15/26 anonim ***** válasza:
69%
Erre a kérdésre igazán csak akkor kapsz választ, ha neked is lesz minimum 2 gyereked... Tapasztaltam.
tegnapelőtt 14:46
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Anyám nem is nagyon próbálja titkolni. Soha nem is próbálta. Tesóm a minden. Én meg leginkább akkor vagyok "szeretve", ha kellene valami..
tegnapelőtt 15:31
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az én anyám mindig is jobban szerette a húgomat. Persze ez volt másként is kicsi koromban én

voltam a kedvence mindent meg adott nekem. Aztán ahogy idősebb lettem, már a húgommal kezdett el foglalkozni egyre többet.

Folyton egész nap együtt voltak

együtt mentek mindenhova, legtöbbször még együtt is aludtak.

Aztán én szép lassan fokozatosan lettem elhanyagolva kiközösítve.

Volt hogy a húgom levetett ruháiban jártam,a húgomnak szabad

volt kibontott hajjal mennie

utcára nekem nem mert anyám szerint neki jól állt nekem meg nem. Folyamatosan különbséget tett köztünk és mindig bántott lelkileg..

tegnapelőtt 17:34
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát azért vannak itt szomorú esetek.
tegnapelőtt 18:07
 19/26 anonim ***** válasza:
92%
Ki is lett mondva, hogy melyikünk a kedvenc, engem nem zavar, nekem is van kedvenc szülőm. :) A testvéreimet egyformán szeretem, de ez csak annak köszönhető, hogy nagyon jó emberek, ha nem a testvéreim lennének akkor is szeretném őket.
tegnapelőtt 19:04
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen
tegnapelőtt 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!