A testvérem nem ad anyagi támogatást. Kiben van a glitch, a hiba?
Miből terveznéd visszaadni a testvérednek a kölcsönt, ha hiteltartozásaid is vannak és egy fillér félretett pénzed sincs?
Egyébként meg ha elromlott a mosogatógéped, akkor elárulom neked a nagy titkot: kézzel is lehet mosogatni. Sokkal jobb, mint egy áramütés és nem kell hozzá kölcsönkérni senkitől.
Megértem, hogy a testvéred nem adott ennyi pénzt egy mosogatógépre. Ha tud a tartozásokról akkor gondolom úgy van vele, hogy nem tudsz bánni a pénzzel,így még érthetőbb, hogy nem adott.
Az, hogy a párjának adott egy dolog
Benned van a hiba
1) nem a testvéredet kell pumpolni pénzért
2) ha hiteleid vannak, akkor nem 300ezres mosogatógépre kellene ácsingózni más pénzéből, én is rühellek mosogatni, de azért a mosogatógép nem alapszükséglet
Ha csöves lennél, akkor sem volna köteles egyetlen fillért sem adni, nemhogy a fél havi meg mások havi fizetését egy új mosogatógépre. A pofám leszakad.
Az én testvéremnek egyszer volt szüksége hasonló összegre, mert baleset érte, neki szerencsére nem lett baja, de a munkájához nélkülözhetetlen autója totálkáros lett. Na neki azonnal adtam, de ő ragaszkodott hozzá, hogy papírozzuk le. Amint megvette a kocsit és helyrejött anyagilag pár hónap múlva, azonnal elkezdte visszatörleszteni.
Egy JOBB (tehát még van is alapból!) mosogatógépnél kiröhögtem volna.
Kérdező… keveset keresel, tartozásid vannak, erre 300 ezer forintot kérsz kölcsön egy luxuscikkre?
Neked valami nagyon nincs rendben a fejedben.
El tudsz mosogatni kézzel is, nem?
Tudom, tudom..az nem tesz jót a frissen rakott műkörmödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!