Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvérem nem ad anyagi...

A testvérem nem ad anyagi támogatást. Kiben van a glitch, a hiba?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés volt a nettó havi fizetés összege. A testvérem átlagosan 700 ezer körül keres. Kértem volna tőle 300 ezret hogy legalább tudják venni egy jobb mosogatógépet. Visszautasított, de a barátnőjének adott 100 ezret... Én már nem vagyok számára, csak egy lecsúszott?

ma 15:01
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem benne van a hiba, a 300 ezer azért az közel egy félhavi fizetése ami nagyon nem mindegy
ma 15:05
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Én se adtam volna, egy jobb mosogatógépre biztosan nem.
ma 15:08
 3/31 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak hiteltartozások is. Utólag megbantam, hogy felszedtem
ma 15:10
 4/31 anonim ***** válasza:
95%
Egyikotokben sincs. Ennyi info alapjan lehetetlen ezt megmondani. A testvérednek szive joga kinek mit mennyit ad. Semmi kozod hozza. De felmerul bennem, hogy valami itt van a hatterben,mert ezt pl tudnod sem kene. Egy jobb mosogatogep nem szükséges. Nem halsz ehen ha nincs.. Foleg, hogy ezt igy értelmezve még van mosogatogeped csak nem teljesen jo.. ha az en csaladomat vennem alapul en szo nelkul adnek barmire tesomnak ennyi penzt, es ez forditva is igaz. Nos mivel titeket nem ismerlek, nincs tisztem megitelni kinel van igaza
ma 15:11
 5/31 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudom..

Igaz mai világban élünk, nálam a mosogatógép nem létszükséglet.

És ebből Te még egy jobbat akarsz..

Nem, nem vagy lecsúszott, de valahol azért túlzott az igény.

6/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem az ő dolga kihúzni téged a szrból. Egy mosogatógép meg aztán nagyon nem életbevágó
 7/31 anonim ***** válasza:
85%

Ez minden bizonnyal kamukerdes.☺️

Nyilvan egy jobb mosogatogepet vesz az, akinek egyebkent tartozasai is vannak... lol...

Mar suliszunet van? Vagy betegeskedsz?🤭

ma 15:13
 8/31 A kérdező kommentje:
Sajnos a régi gép elromlott, és attól féltem hogy másodjára már halálos áramütés ér. Az elsőt kisgyerekként tuleltem
ma 15:15
 9/31 anonim ***** válasza:
95%

Jaj persze, az áramütés a halálos, nem a hiteltartozások.

Én is jobban keresek a nővéremnél és nem adok neki egy huncut vasat sem, mert nem én vettem fel helyette a hiteleket és nem az én dolgom finanszírozni az életét.

ma 15:17
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Tehát hiteltartozásaid vannak, alacsony fizetésed és vágyaid. Vagy a fizetéseden vagy a vágyaidon kell változtatnod. Nem tesódtól várni a megváltást.
ma 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!