Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utalhat valamire, ha a 19...

Utalhat valamire, ha a 19 éves húgom egy ágyban alszik a legjobb barátnőjével, amikor épp nálunk van vagy ő náluk?

Figyelt kérdés
Egyidősek, ovi óta a legjobb barátnők, szinte testvérekként szeretik egymást.

nov. 23. 10:50
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

30-as

"Utalhat valamire, ha a 19 éves húgom egy ágyban alszik a legjobb barátnőjével, amikor épp nálunk van vagy ő náluk?"

Ez a kérdésed, mégis mitől akarod megvédeni? Ha a másik nemet szereti, semmi közöd hozzá, és attól nem kell megvédened.

Szóval nem értem a kérdésed.

nov. 27. 15:11
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

egyébként igaza van a 29 esnek

nekem első kapcsiban megőrjítettek egyesek.. totálisan az agyamre mentek

krva stresszes volt az egyetem... szét tryhardoltam az agyam hogy jó legyen a bnőmnek és ezek a kis nyomi tesói nonstop bombáztak engem, meg bullyingoltak -.-

aztán ott volt egy jó barátja is aki konkrétan leültetett hogy dumáljunk mik a szándékaim.. mintha az apja lenne :D (ez am 2. héten volt hogy randiztunk.. épphogy ismerkedtünk)

és a galamblelkű manipulatív barátnők akik irigykednek arra akivel randizol még elő se került.

NE CSINÁLJATOK ILYET!

nov. 27. 16:09
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Mitől kéne megvédeni? Mi van ha kavar valakivel? Ez az ő dolga.
nov. 27. 16:38
 34/45 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nincs jogod hozzá. Ez az ő magánügye, max ő és csakis ő dönthet róla, hogy elmondja vagy sem.

Amugy meg a f@szért kell mindenbe ezt belelátni?

dec. 3. 22:50
 35/45 anonim válasza:
54%

Szerintem ha szoros baráti kapcsolat van lányok közt, könnyen megesik, hogy egy ágyban alszanak, talán még átölelik egymást, de nem biztos ,hogy azért mert többet éreznek egymás iránt.

Finoman rákérdezhetsz dolgokra ,ha úgy érzed illene tudnod, vagy kíváncsi vagy.

A nők mindig is érzelmesek lesznek, és jobban kimutatják szerintem egymás közt is ,ha tényleg igazi a barátság. Pl. öleléssel köszönnek el, egymás ölébe ülnek stb. Míg hímnemű társaink nem.

Én és a barárnőim is mai napig alszunk egy ágyban, hisz ki akar a földön aludni egy ott alvós esten vagy valami?

19/L

dec. 3. 22:53
 36/45 anonim válasza:
100%

Mert ha lezbikus akkor mi van? Mitől kell megvédeni? Egy másik lánytól? Ha már bántalmazó kapcsolatrol lenne szó nagyobb esélye van egy nő ellen... Milyen nevetséges már.

Vagy a pokolra jut? 😱 Hála az égnek nincs hozzád hasonló testvérem

dec. 4. 18:36
 37/45 anonim ***** válasza:

36

te meg tulgondolod mint a szar :D

csak kiváncsi

dec. 4. 18:48
 38/45 A kérdező kommentje:

36

Igen, viszont ha nem tudok a dolgairól, akkor azt sem veszem észre ha bántalmazó kapcsolatba kerül akár nővel akár férfival. Mert ugye ti azt mondjátok hogy ez az ő magánügye és semmi közöm hozzá

dec. 4. 20:23
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

kérdező a legirritatívabb amikor nem csak a szülők méricskélnek, elemeznek téged udvarlóként hanem még a tesók is

és amúgy is ki vagy te hogy ő helyette mérlegeld

mint egy srác aki agyhúgykövet kapott már 2x is hasonló helyzetben túlgondoló tesóktól.. ne csinálj ilyet!

dec. 4. 21:36
 40/45 anonim ***** válasza:
ebben az esetben valószínű csak alszanak és barátok.. de * arról nem beszélve hogy pontosan tudjátok hogy ez azért fúrás és ez rohadtul nem fair az udvarlóra nézve.
dec. 4. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!