Utalhat valamire, ha a 19 éves húgom egy ágyban alszik a legjobb barátnőjével, amikor épp nálunk van vagy ő náluk?
30-as
"Utalhat valamire, ha a 19 éves húgom egy ágyban alszik a legjobb barátnőjével, amikor épp nálunk van vagy ő náluk?"
Ez a kérdésed, mégis mitől akarod megvédeni? Ha a másik nemet szereti, semmi közöd hozzá, és attól nem kell megvédened.
Szóval nem értem a kérdésed.
egyébként igaza van a 29 esnek
nekem első kapcsiban megőrjítettek egyesek.. totálisan az agyamre mentek
krva stresszes volt az egyetem... szét tryhardoltam az agyam hogy jó legyen a bnőmnek és ezek a kis nyomi tesói nonstop bombáztak engem, meg bullyingoltak -.-
aztán ott volt egy jó barátja is aki konkrétan leültetett hogy dumáljunk mik a szándékaim.. mintha az apja lenne :D (ez am 2. héten volt hogy randiztunk.. épphogy ismerkedtünk)
és a galamblelkű manipulatív barátnők akik irigykednek arra akivel randizol még elő se került.
NE CSINÁLJATOK ILYET!
Nem, nincs jogod hozzá. Ez az ő magánügye, max ő és csakis ő dönthet róla, hogy elmondja vagy sem.
Amugy meg a f@szért kell mindenbe ezt belelátni?
Szerintem ha szoros baráti kapcsolat van lányok közt, könnyen megesik, hogy egy ágyban alszanak, talán még átölelik egymást, de nem biztos ,hogy azért mert többet éreznek egymás iránt.
Finoman rákérdezhetsz dolgokra ,ha úgy érzed illene tudnod, vagy kíváncsi vagy.
A nők mindig is érzelmesek lesznek, és jobban kimutatják szerintem egymás közt is ,ha tényleg igazi a barátság. Pl. öleléssel köszönnek el, egymás ölébe ülnek stb. Míg hímnemű társaink nem.
Én és a barárnőim is mai napig alszunk egy ágyban, hisz ki akar a földön aludni egy ott alvós esten vagy valami?
19/L
Mert ha lezbikus akkor mi van? Mitől kell megvédeni? Egy másik lánytól? Ha már bántalmazó kapcsolatrol lenne szó nagyobb esélye van egy nő ellen... Milyen nevetséges már.
Vagy a pokolra jut? 😱 Hála az égnek nincs hozzád hasonló testvérem
36
te meg tulgondolod mint a szar :D
csak kiváncsi
36
Igen, viszont ha nem tudok a dolgairól, akkor azt sem veszem észre ha bántalmazó kapcsolatba kerül akár nővel akár férfival. Mert ugye ti azt mondjátok hogy ez az ő magánügye és semmi közöm hozzá
kérdező a legirritatívabb amikor nem csak a szülők méricskélnek, elemeznek téged udvarlóként hanem még a tesók is
és amúgy is ki vagy te hogy ő helyette mérlegeld
mint egy srác aki agyhúgykövet kapott már 2x is hasonló helyzetben túlgondoló tesóktól.. ne csinálj ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!