Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utalhat valamire, ha a 19...

Utalhat valamire, ha a 19 éves húgom egy ágyban alszik a legjobb barátnőjével, amikor épp nálunk van vagy ő náluk?

Figyelt kérdés
Egyidősek, ovi óta a legjobb barátnők, szinte testvérekként szeretik egymást.

ma 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. A húgod hányszor kérdezett rá, hogy te mit csinálsz a barátaiddal?
ma 11:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit könyörögsz?

Nulla közöd van a húgod társasági életéhez, amíg ezzel nem árt neked. A szexuálishoz meg pláne, de neked fingod nincs, beszélhetünk-e egyáltalán olyanról.

Aludtam már full hetero pasival is egy ágyban és nem történt semmi az égvilágon. Azon kívül, hogy nem fetrengett egyikünk sem a földön kényelmetlenül meg nem buszozott haza az éjszaka közepén buli után.

ma 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább arra utalhat, hogy nem akart a földön aludni és nincs több ágy a házban.
ma 12:37
 14/16 A kérdező kommentje:

10

Nincs hely

12

De igenis van közöm hozzá, már ami a társasági életét illeti, mert ha netán belekeveredik valamibe és bajbakerül, akkor már késő lesz. Szóval van közöm hozzá

ma 12:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

DEHOGY VAN KÖZÖD HOZZÁ!

A húgod felnött nö, azt csinál, amit akar, abba keveredik, amibe akar, neked semmi közöd a magánéletéhez.

Vagy TE mit szólnál ahhoz, ha a húgod elkezdene beleszólni abba, TE KIVEL és HOL VAGY, KIKKEL barátkozol, stb???? Gondolom, fel lennél háborodva!

ma 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Én, nőként, még a legjobb fiú barátommal is aludtam egy ágyban nem is egyszer. Elárulom, semmi nem volt. Barátnőkkel ugyanígy.
ma 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!