Utalhat valamire, ha a 19 éves húgom egy ágyban alszik a legjobb barátnőjével, amikor épp nálunk van vagy ő náluk?
Én teljesen hetero vagyok, van barátom is, de a legjobb barátnőmmel szoktunk tartani csajos napokat amikor ő nálunk alszik. 2 személyes ágyam van, minek vendégágyat berángatni a szobámba ha így is elférünk. Egyszerűen csak alszunk :)
17L
Önmagában ez még nem gyanús, főleg ha ilyen régóta jóban vannak.
Én is aludtam azonos neműekkel pár buliban, mert alig fértünk el, és (nekem legalább is) nem voltak hátsó szándékaim.
"De igenis van közöm hozzá, már ami a társasági életét illeti, mert ha netán belekeveredik valamibe és bajbakerül, akkor már késő lesz. Szóval van közöm hozzá."
És mégis milyen bajba keveredne attól, hogy egy ágyban alszik a legjobb barátnőjével? Mi az összefüggés?
Amúgy kapaszkodj meg, hoszonévesen még fürödtem/zuhanyoztam is együtt barátnőkkel.
Nem ezen múlik, hogy szexelnek vagy sem, azt még ágy nélkül is lehet és nem is csak este.
Valószínűleg praktikus oka van, hogy így alszanak, pl simán elférnek, vagy nincs másik ágy, tudnak még dumálni sokáig, stb.
22
ennyi. csak ez a határvonal a lányoknál nincs túlgondolva.. fiúként fura lenne 1 ágyban aludni, hogy miért i dunno.
de én se tenném az tuti :D
Kérdező te beteg vagy.
Minek kérdezel ha nem érdekel mások válasza? NINCS KÖZÖD ahhoz hogy mire utal, hogy a húgod kivel alszik egy ágyban és kivel nem.
Gondolom neked sem tetszene ha számonkérne a pasid miatt. Maradj a seggeden és foglalkozz a saját dolgoddal.
29
Nem kérem számon, de igenis jogom van tudni hogy a húgom kivel kavar, mert a húgom és csak így tudom megvédeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!