Miért nem akarom elhinni hogy a hugom szakított?
Három évig járt egy vele egyidős pasival. Nem velünk lakik már a hugom, de többször is találkozgattunk. Boldognak tűnttek, de akkor minek szakítottak? A hugom titkolózik, és sírt is a miközben telefonon beszéltünk.
Nem enged be a lakására senkit sem.
Jobb volna lehet, ha pszochiátrián kezelnék?
Félünk, hogy öngyiklos lesz
Sajnos ez nem szaktanácsadó oldal, ide laikus, átlagos magánemberek járnának fel elredetileg kérdéseket feltenni és azokra választ adni, ki-ki a szükségleteinek és a tudásának megfelelően.
Amúgy a kérdés egyáltalán nem rossz és nem is gondolom, hogy a kérdezővel baj lenne. Érdekes, hogy komolyan állást foglalni nem mer senki, annak a felelősségét nem vállalja egyetlen válaszadó sem, hogy mi lehet a kérdező tesójával, ám a frusztrációs szarosbidlit rá tudják borítani a kérdezőre.
Kérdező! Ne aggódj a lelki nyomoroltak miatt, belőlük az jön csak ki, ami bennük van.
Szóval én írnék a huginak, hogy aggódunk érte, adjon életjelet, segíthetünk-e valamit.
Mert a húgod lefeküdt velem, azt hitte a pasija később jön haza, de lebuktunk. Most a pasija emiatt elhagyta de ő még belé szerelmes, én csak szexre kellettem neki, kihasznált.
A húgod egy szörnyeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!