Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem akarom elhinni hogy...

Miért nem akarom elhinni hogy a hugom szakított?

Figyelt kérdés

Három évig járt egy vele egyidős pasival. Nem velünk lakik már a hugom, de többször is találkozgattunk. Boldognak tűnttek, de akkor minek szakítottak? A hugom titkolózik, és sírt is a miközben telefonon beszéltünk.

Nem enged be a lakására senkit sem.

Jobb volna lehet, ha pszochiátrián kezelnék?

Félünk, hogy öngyiklos lesz

nov. 21. 08:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg időre van szüksége. Ne zaklasd és ne kutakodj a magán életében. Majd ha szeretne beszélni róla, akkor beszél!
nov. 21. 11:35
 12/21 anonim válasza:
96%
Nyugodj meg, én sem akarom elhinni.
nov. 21. 11:59
 13/21 kutyafule4 ***** válasza:
85%
Te mindig mindenbe ilyen szinten beleütöd az orrod, kérdező?
nov. 21. 12:02
 14/21 anonim ***** válasza:
11%

Sajnos ez nem szaktanácsadó oldal, ide laikus, átlagos magánemberek járnának fel elredetileg kérdéseket feltenni és azokra választ adni, ki-ki a szükségleteinek és a tudásának megfelelően.

Amúgy a kérdés egyáltalán nem rossz és nem is gondolom, hogy a kérdezővel baj lenne. Érdekes, hogy komolyan állást foglalni nem mer senki, annak a felelősségét nem vállalja egyetlen válaszadó sem, hogy mi lehet a kérdező tesójával, ám a frusztrációs szarosbidlit rá tudják borítani a kérdezőre.

Kérdező! Ne aggódj a lelki nyomoroltak miatt, belőlük az jön csak ki, ami bennük van.

Szóval én írnék a huginak, hogy aggódunk érte, adjon életjelet, segíthetünk-e valamit.

nov. 21. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
24%

Mert a húgod lefeküdt velem, azt hitte a pasija később jön haza, de lebuktunk. Most a pasija emiatt elhagyta de ő még belé szerelmes, én csak szexre kellettem neki, kihasznált.

A húgod egy szörnyeteg.

nov. 21. 14:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem ismeri itt a húgodat, hogyan és miért ért véget a kapcsolata. Amit leírtál az alapján teljesen normális, ha most szomorú, egyedül akar lenni. Remélem, vannak barátai, akikkel tud beszélgetni. Annyit tehetsz, hogy írsz neki, hogy ha neked szeretné kiönteni a lelkét, akkor szívesen meghallgatod, egyébként meg öleled és szeretettel gondolsz rá.
nov. 21. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
Miből gondolod, hogy öngyilkosságra készül?
nov. 21. 15:57
 18/21 anonim ***** válasza:
63%
14-es, vagy csak a kérdező jó poénnak gondolta idehányni ezt a szrt, teli helyesírási hibával és ennyi ;)
nov. 22. 08:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság van a kérdés feltevése óta? (Tegnap 8 óra 32 perc.)
nov. 22. 10:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mire alapozódik az öngyilkossági veszély. Ha ezt gondolod, küldd el neki egy lelki segélyszolgálat telefonszámát. Ne akard mindenáron kihúzni belőle az okat. Nem akarja elmondani. Biztos oka van rá. Nem köteles róla beszámolni. Lehet, hogy azért nem akar, mert a család túlzottan rátelepedő (a kérdésed is erre utal), és nem akarja, hogy elemezgessék az esetét és netán kioktassák, mit tegyen, vagy mit kellett volna tennie. De ha nincs rátelepedés, akkor se akarja az ember ezt mindig mindenkinek elemezgetni.
nov. 23. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!