A bátyám vett nekem nyakláncot tegnap, véletlenül szét szakítottam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap a bátyám vett nekem nyakláncot,alvás előtt elfelejtettem le venni a nyakláncot. Reggel arra keltem hogy a nyakláncról leesett az az izé ami rajta volt:( Bűntudatom van 😭😭2017. aug. 30. 09:28
1/5 A kérdező kommentje:
11/l
2017. aug. 30. 09:29
2/5 anonim válasza:
gondolom azt az izét vissza lehet rakni, ha neked nem sikerül, és a szüleidnek sem, akkor ékszerész.
4/5 anonim válasza:
Szólj anyukádnak, hogy vigyétek el megcsináltatni, és ne szóljon a tesódnak, mert nem szeretnéd, ha azt hinné, hogy nem vigyáztál rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Meg van oldva xd
2017. aug. 30. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!