Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan szoktátok meg, hogy a...

Hogyan szoktátok meg, hogy a testvéreiteknek saját családja van?

Figyelt kérdés
A trstvéreimmel mindig is családi nyaralásokra jártunk, de föleg egyikükkel voltunk sok helyen. Viszont most egy utazás végén azt érzem, hogy ő a férjével ment nyaralni, én meg csak pup voltam a hátukon. (Nem mondták ki, de nyilván inkább vele foglalkozott és mindent az ő kedve köré szervezet) Ez nyilván természetes, hogy a férje a fontosabb, mint az öccse, de ez lesz még valaha olyan, mint régen? Ha az én párommal együtt megyünk, akkor jobb vagy mmég rosszab várható szerintetek? Más is élt már meg ilyen ,,változást"? Ez csak egy fura átmeneti korszak, vagy szokjam meg a gondolatot, hogy már nem velem akar utazni, sőt inkább nélülem.
okt. 24. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi is töltünk hármasban nyaralásokat: vőlegényem az öccse meg én - és nem rekesztjük ki a tesót egyáltalán. Nem éreztetjük vele, hogy harmadik kerék, bár mi nem is gyógyulunk össze a vőlegényemmel.

A tesódéknak ezt még tanulnia kellene...

okt. 25. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem is kellene meghívniuk, ha ennyire képtelenek leakadni egymásról, és éreztetik is, hogy 3. kerék vagy.
okt. 25. 10:32
 13/13 anonim ***** válasza:

1x voltam így nyaralni 1x , de soha többet.

Egyébként meg részemről a jó nyaralás az amikor ha van párom/társam, akkor vele megyünk kettesben kb. 1 hétre.

Szórakozás az megint más.

okt. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!