Autóbérlés esetén mindenképp a cég saját biztosítását érdemes igénybe venni vagy külön biztosítócég is megfelel?
En irorszagban elek es evek ota a carhireexcess oldalon kotok eves biztositast, 50 euroert
Viszont ennek a birtokaban batran ki merem berelni a legolcsobb cegek ajanlatat is. es eleg sok alakalommal belefutok abba, hogy "talalnak" serulest az auton.
Ilenkor levonjak tolem a penzt, en pedig a biztositotol visszaigenylem, kb 2 het alatt kuldik.
a rentelcars-os bzitositast nem ismerem, de ha megbizhato ertekeleseket olvasol roluk, akkor celszerubb az o biztositasikat megvenni
A harmadik feles biztosítóval az a baj, hogy akkor általában elég nagy kaució van és ha káresemény van, akkor nem kapod vissza, hanem neked kell teperni, hogy a biztosító kifizesse neked az önrészt. Nekem volt, hogy 3 napig leveleztem velük, mire kifizették a 800 eurós önrészt.
Azt kell tudni, hogy viszont az ilyen mediterrán országokban nagyon törik az autókat, ezért simán lehet 1000-2000 euró a kaució. Ha tudsz napokig nélkülözni több ezer eurót, akkor végülis jó lehet.
Az ilyen autótörős helyeken a saját biztosítást szoktam választani.
Ahol nem törik az autókat és nincs ekkora kaució (pl. Skandinávia), ott jó a harmadik feles.
Faroban voltam legutobb, fillerekert bereltem autot, egyik plaza parkolojaban valaki jol meghuzta a kocsi oldalat.
220 eurot terheltek emiatt. A bejelentes utan ket het mulva kuldte a Carhireexcess a penzem.
Tenerife-n szoktam meg olcso cegektol berelni, szinte mindig talalnak "uj" karcolasokat, de 150-250 euro kozotti osszeget szoktak csak terhelni a kartyara, sosem a teljes kauciot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!