Hosszútávú tartózkodás Kínában esetén milyen biztosítónál érdemes milyen (utas/baleset/eü. ) biztosítást kötni?
Figyelt kérdés
Féléves szakmai gyakorlatot fogok Kínában tölteni.
Ha esetleg akad itt valaki, aki volt már több hónapot Kínában, pl. egyetemistaként vagy munkavállalóként ("expat") és tudja, hogy kell ezt a kérdést megbízhatóan és pénztárcakímélően megoldani, sokat segítene egy biztosító, biztosításcsomag, stb. megnevezésével.
Köszönöm!
#biztosítás #Ázsia #Kína #biztosító #munkavállalás #gyakorlat #tartózkodás #hosszútávú #biztosításcsomag
2013. márc. 3. 22:37
1/9 baad válasza:
Keress egy összehasonlító oldalt. Amúgy kínában nagyon olcsó a doki, nem olyan mint itt, annak ellenére hogy ott saját fizetős az ellátás. Hova mész Kínában?
2/9 anonim válasza:
én Tajvanon voltam, és műtöttek, a Uniqua biztosítónál volt éves biztosításom, Raiffeisenen keresztül, évi 6000 ft-ért...
3/9 A kérdező kommentje:
2013. márc. 9. 13:49
5/9 A kérdező kommentje:
Kár, nincs Raiffeisen-bankkártyám :)
2013. márc. 9. 17:21
6/9 anonim válasza:
Igen, de egyébként tényleg ajánlom a Uniqua-t, mert semmi kérdésük nem volt, nem kötekedtek, segítőkészek voltak. Az a lényeg, hogy mindig tedd el az összes iratot, amit csak tudsz, pl. beszállókártyákat kérik oda-vissza útra (ha már visszajöttél, és akkor igényled vissza az összeget), egyébként ajánlanak olyan orvost, hogy hova menj, ahol érvényes a biztosításod, szóval nem árulnak zsákbamacskát. És nagyon hamar visszakaptam a majd' 40 000 forintot, pedig nem létfontosságú műtétem volt.
7/9 A kérdező kommentje:
Szia, még egy kérdés:
hány napot voltál kint egyben? Egy alkalommal vagy több beutazással?
2013. márc. 10. 13:24
9/9 anonim válasza:
MultiHelp utasbiztosítás teljesen jó. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!