Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan szoktátok meg, hogy a...

Hogyan szoktátok meg, hogy a testvéreiteknek saját családja van?

Figyelt kérdés
A trstvéreimmel mindig is családi nyaralásokra jártunk, de föleg egyikükkel voltunk sok helyen. Viszont most egy utazás végén azt érzem, hogy ő a férjével ment nyaralni, én meg csak pup voltam a hátukon. (Nem mondták ki, de nyilván inkább vele foglalkozott és mindent az ő kedve köré szervezet) Ez nyilván természetes, hogy a férje a fontosabb, mint az öccse, de ez lesz még valaha olyan, mint régen? Ha az én párommal együtt megyünk, akkor jobb vagy mmég rosszab várható szerintetek? Más is élt már meg ilyen ,,változást"? Ez csak egy fura átmeneti korszak, vagy szokjam meg a gondolatot, hogy már nem velem akar utazni, sőt inkább nélülem.
okt. 24. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem, olyan már soha nem lesz, mint régen. Egész egyszerűen azért, mert ti sem azok vagytok már, akik régen voltatok. És ha őszinte akarok lenni, valószínűleg ők is sokkal szívesebben nyaralnának kettesben, még akkor is, ha amúgy jóban vagytok és szeretitek egymást. Próbáld meg nélkülük jól érezni magad.
okt. 24. 18:54
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Úgy, hogy elköltöztünk és ritkábban találkozunk.
okt. 24. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Szerencsére tizen vagyunk testvérek.
okt. 24. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Nyilvan olyan soha nem lesz mar regen. Aztan majd jonnek a gyerekek, akkor vegkepp.

Viszont ez nem azt jelenti, hogy ne tarthatnatok a kapcsolatot, de teljesen termeszetes, ha mas lesz a prioritas, peldaul a nyaralassal kapcsolatban.

okt. 24. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Én szeretem ha néha jönnek családtagok is, ha jó fejek. Unalmas mindig kettesben lenni nyaraláson, nagyobb társaságban jobb. Ha meg szingli a rokon, lehet mindig azon poénkodni melyik csaj illene hozzá akit látunk.
okt. 24. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
Majd ha kezd kihűlni az a csudi házasság, akkor jó leszel a tàrsaságnak, vagy akár vigadznak. Addig legyél türelemmel!
okt. 24. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

Ha már neked is lesz párod akkor jobb lesz, mert nem vagy 3. kerék, ami gáz.

Respect a nővérednek, hogy nem koptatott le.

okt. 24. 22:06
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Hát nálunk ilyen szitu nem játszik, viszont ismerek egy csajt, akinek pár éve nősült az öccse....

Már a kapcsolat kezdetén gyűlölte a csajt az öccse nőjét... De anyai és nagyanyai nyomásra abbahagyta a puffogást, azóta már bájolog neki, meg mióta megvolt a lagzi, a legjobb barátnőjeként titulálja...

Az ok, hogy a kis sógornő apukája egy igen gazdag vállalkozó. A csaj, az öcsikéje, az anyja meg nagyanyja viszont hitelből élő csóró, ami pénzük van, azt mindig rögtön elköltik, főleg kajára és cigarettára... Akit tudnak kihasználnak, csoda, hogy a csaj apja már nem él?!!

Na visszatérve a tárgyhoz...:

A csaj bár érdekből, de megkedvelte a sógornőt, alapvetően amúgy féltékeny. Világ életében az öccsén lógott, és ez a házasság eléggé megzavarta őt... Bár már leplezi utálatát, de még mindig sokat hivogatja az öccsét.

Ja és mióta megszületett az unokahúga, játssza a nagyon fontos nagynéni szerepet...

Még annyit, hogy nagyban vakarózik attól is, hogy 37 éves létére még nem vette senki feleségül, a jóval fiatalabb öcskös viszont már családapa...

okt. 24. 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Én sehogy.
okt. 25. 00:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Bátyám 14 évvel idősebb nálam, mindig is közel állt hozzám, viszont a korkülönbség miatt én úgy szoktam meg hogy ő már előrébb van, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam.

Viszont a nyáron például ő és a felesége mentem nyaralni 1 hétre és vittek magukkal engem is. Mivel még nem vagyok felnőtt így nem volt az, hogy csak dísz lennék és azt csinálok amit akarok mert figyeltek rám, és ez tényleg jólesett.

17L

okt. 25. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!