Azt hiszem a testvéremről, hogy autista. El mondjam Neki?
Nincsen párja, és már 27 éves. Csak három férfi barátja van.
Gyanús lett nekem, és egy pszchológus ismerősöm szerint autista lehet, ezért nem nyit a nők felé.
Elmondjam Neki?
Ezt próbálom elképzelni, hogy hogy mondanád el neki?🤔
Amúgy meg szerintem ne, mert csak gyanú, és szerinted kinek esne jól, ha csak úgy a képébe vágnák, hogy - Az eddigi jelekből, és mert nincs barátnőd Autista vagy, és ebben a pszichológus ismerősöm is megerősített.
Tehát jól értem, hogy a pszichológus (vagyis nem orvos, hanem egy bölcsész) ismerősöd a testvéredet semennyire nem ismerve, nem megvizsgálva pusztán abból a fényből kiindulva, hogy nincsen párja és 3 barátja van, képes azt állítani, hogy lehet, hogy autista? :D
Hidd el, hogy a 3 igazi barát már-már soknak számít manapság és hidd el, hogy marha sok olyan 27 éves (vagy idősebb) van, akinek nincs párja. Ez a két faktor még a legenyhébben sem utal arra, hogy valaki autista lenne.
Kérlek, ne mondd ezt a tesódnak, mert én pl. a helyében szimplán falba verném a fejemet, hogy hogy lehet ilyen ostoba tesóm. A "pszichológus" ismerősödet pedig innentől ne tekintsed a világon semmiben sem szakértőnek, ha lehet, mert elég nagy kóklernek tűnik.
Szóval, ha valaki 27 éves és nincs barátnője, csak három barátja, akkor az egy "pszichológus" szerint autista.
A "pszichológus" jobb, ha elmegy vonatkerék pumpálónak, mert a szakmai tudása kb minusz ezer.
A testvéred lehet aszexuális, lehet meleg (csak ő bölcs és tudja, hogy te mennyire ostoba vagy), lehet, hogy van barátnője, csak tudja, hogy a családja milyen ostoba és hülye lenne bemutatni nektek, és lehet még ezeregy oka.
Az autizmusnak nem egyetlen tünete van. Az embereknél nem 27 éves korukban szokott kiderülni, hanem legkésőbb az első pár iskolai év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!