Mi lesz így a testvéremmel?
Levelezőn, állami ösztöndíjas szakon jelentkezett az egyetemre.
Ma volt az évnyitó, a tanegységet is felvette, valamint jövő hét szombaton lett volna az első órái.
Családi és pszichés okok mistt azonban a lehető leghamarabb ki kell iratkoznia. Attól fél, hogy keresztfélévkor sem veszik fel emiatt.
El kell mennie a legközelebbi nyíltnapra az új egyetemrn, hogy megtapasztalja a közeget és a környezetet.
Ilyen típus.
Össze van törve, ez volt az az egyetem, ahová mindig is járni akart.
De most már biztos, hogy a fájdalmaskérvényt lr kell adni hétfőn vagy kedden.
Hogyan tudnék támasza lenni a legközelebbi nyílt napig?
Levelezőn sajnos nem lehet passziváltatni. Tegnap volt nekem is a beiratkozás, hasonló okok miatt én is vacillálok, amikor jelentkeztem, úgy tűnt végig tudom csinálni, de a mindennapos dolgok is a fejemre nőttek, érzem, ez a félév nem fog menni.
Neki hány államija van még? Ha maradna beiratkozva és pár C tárgyat, 15 kreditet teljesítene, tavaszra már passziváltathat és ősszel kezdi újra, új felvételi nélkül. Legalábbis én így tervezem megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!