Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi lesz így a testvéremmel?

Mi lesz így a testvéremmel?

Figyelt kérdés

Levelezőn, állami ösztöndíjas szakon jelentkezett az egyetemre.

Ma volt az évnyitó, a tanegységet is felvette, valamint jövő hét szombaton lett volna az első órái.

Családi és pszichés okok mistt azonban a lehető leghamarabb ki kell iratkoznia. Attól fél, hogy keresztfélévkor sem veszik fel emiatt.

El kell mennie a legközelebbi nyíltnapra az új egyetemrn, hogy megtapasztalja a közeget és a környezetet.

Ilyen típus.

Össze van törve, ez volt az az egyetem, ahová mindig is járni akart.

De most már biztos, hogy a fájdalmaskérvényt lr kell adni hétfőn vagy kedden.

Hogyan tudnék támasza lenni a legközelebbi nyílt napig?

szept. 6. 21:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
20, á, Szegedről Pestre menne, mondták, hogy egy hónap után nem lehet, akkor jött a passzív félév, de levelezőn az se lesz oké, egy évet kell kihagyni, úgyhogy megint az átjelentkezés a téma, de félévkor. 😂
szept. 7. 07:07
 22/24 anonim ***** válasza:
16%

Levelezőn sajnos nem lehet passziváltatni. Tegnap volt nekem is a beiratkozás, hasonló okok miatt én is vacillálok, amikor jelentkeztem, úgy tűnt végig tudom csinálni, de a mindennapos dolgok is a fejemre nőttek, érzem, ez a félév nem fog menni.

Neki hány államija van még? Ha maradna beiratkozva és pár C tárgyat, 15 kreditet teljesítene, tavaszra már passziváltathat és ősszel kezdi újra, új felvételi nélkül. Legalábbis én így tervezem megoldani.

szept. 7. 07:16
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
22, dehogynem lehet.
szept. 7. 07:42
 24/24 Senior Séf ***** válasza:
65%
Nem kötelező mindenkinek egyetemre járni.
szept. 9. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!