Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi lesz így a testvéremmel?

Mi lesz így a testvéremmel?

Figyelt kérdés

Levelezőn, állami ösztöndíjas szakon jelentkezett az egyetemre.

Ma volt az évnyitó, a tanegységet is felvette, valamint jövő hét szombaton lett volna az első órái.

Családi és pszichés okok mistt azonban a lehető leghamarabb ki kell iratkoznia. Attól fél, hogy keresztfélévkor sem veszik fel emiatt.

El kell mennie a legközelebbi nyíltnapra az új egyetemrn, hogy megtapasztalja a közeget és a környezetet.

Ilyen típus.

Össze van törve, ez volt az az egyetem, ahová mindig is járni akart.

De most már biztos, hogy a fájdalmaskérvényt lr kell adni hétfőn vagy kedden.

Hogyan tudnék támasza lenni a legközelebbi nyílt napig?

szept. 6. 21:49
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Attól fél, hogy februárban nem veszik föl.
szept. 6. 21:50
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor abban segíts, hogy ne kelljen kiíratkoznia.
szept. 6. 21:56
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem lehet segíteni
szept. 6. 21:59
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Azt szabad tudni, hogy mi ez az ok? Hátha lehet rajta segíteni és nem kéne kiiratkoznia
szept. 6. 22:01
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

Miert nem keszult fel lelkileg a nyaron? Ilyen problemaval februarban sem indul majd. Akkor inkabb ezt magyarazd el neki. Nem kell hitegetni es abrandozni. Ami nem megy, azt nem kell eroltetni.

Nem valo mindenkinek az egyetem, elmehet ejjeli ornek (ott nem kell sokat tarsalogni).

szept. 6. 22:15
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy ki kell iratkoznia! Februárban nem lesz pszichés ok? De családi ok se lehet olyan, ami bárkinek a levelező tanulmányait megakadályozza. Eldönti, hogy akar vagy nem akar. Felnőtt.
szept. 6. 22:20
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen képzés? Alapképzésre úgy tudom nincs keresztféléves felvételi, de lehet hogy tévedek.

Viszont szerintem ennyire nem kell aggódni. Ha egyszer felvették valószínűleg következőnek is fel fogják, nekem is kimaradt két év az egyetem közben, ezt senki nem fogja megnézni, a diplomában sincs benne.

Én jobban aggódnék a kiiratkozás oka miatt, ha olyan rossz a helyzet, hogy nem tudja elkezdeni a tanévet.

szept. 6. 22:23
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor egyetemet is akar váltani vagy csak szakot?
szept. 6. 22:26
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
Ha csak nem halt meg valaki, próbálja meg feldolgozni a problémákat. Sajnos mindig lesznek nehézségek az életben.
szept. 6. 22:39
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ennél az egyetemnél kiiratkozik az nem befolyásolja egy másik egyetem felvételi rendszerét.

Viszont ha ki akar iratkozni akkor mi hamarabb. A tanulmányi osztályra bemegy és megkérdezi hogy mi a menete a kiiratkozásnak. Vagy nézzétek meg a Neptunon a kérelmeknél hogy van e valami olyan kérelem hogy jogviszony felmondása

A keresztféléves képzésre novemberben van a felvételi, akkor meg tudja nézni hogy az a szak amin szeretne tanulni indul e. Ha igen mázlija van mert kevés szak indul februári kérdéssel. Ha nem indul akkor vár februárig, jelentkezik akkor és szeptemberben kezd.

szept. 6. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!