Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan dolgozzam ezt fel?

Hogyan dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tanácsra lenne szükségem , kicsit megtörtem lelkileg…

27 éves nő vagyok, van egy fél testvérem , kis öcsém, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot azért mert , 20 évesen 45 kiló voltam, most meg sajnos 55:(

Azt mondta addig nem vagyok a nővére míg nem fogyok le, mert neki a régi nővére kell !

Kicsit a lelkembe hatolt, próbálok fogyozni, de van egy kislányom aki 3 hónapos , lehet hormonális a hízásom oka , mert nem eszek sokat és nem tudom leadni azt a 10 kilot..:(

De egész nap ezen gondolkodom, mennyire rosszul esik, hogy nem akar a testvérem lenni ez miatt :(

Anyám is azt mondta igen , mondta neki a testvérem, hogy fogyjak le !

Ma már enni se mertem, mert egesznap ez van a fejembe :( tudom sok az 55 kiló a 45 kilohoz képest :(

Hogyan lépjek ezen túl?

Köszönöm szépen

Nekem ha öcsém kicsit felszedett volna súlyt, lehetne 180 kiló akkor se szégyellném

szept. 4. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#10: és Te mit látsz?

És mit tanítasz az egészből a gyerekednek?

szept. 5. 00:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu, akkor tegyél rendet a fejedben! Első, hogy magadnak megfelelj. Második, 55 kg pont jó a magasságodhoz, a 45 túl kevés. Az az ember, aki a szeretetét a súlyhoz köti, nem ember. Az öcséd egy féreg. Én megmondanám, hogy te meg nem vagy az öcsém, amíg ilyen felszínes bunkó vagy. Arról nem beszélve, hogy szoptatós kismama vagy. Az én anyukámnak is beszólt a bátyja, nem is ilyen durván, csak viccesen a súlyára, mikor kB én 2 hónapos voltam, anyukám meg fogyózni kezdett, rögtön elapadt a teje. Most full allergiás vagyok, pedig senki a családban.
szept. 5. 06:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel te tényleg gyereket vállaltál?
szept. 5. 06:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez meg kamunak is gyenge. De tessék, itt a válasz, add azt a szegény gyereket örökbe, hogy legyen esélye mentálisan erős ember mellett felnőni, te pedig kezdj el koplalni, hogy megnyugodjon a kis hülye lelked.
szept. 5. 06:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez most vm vicc, b+ 🤨
szept. 5. 07:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy
szept. 5. 09:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy. Nincs már suli???
szept. 5. 10:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!