Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan dolgozzam ezt fel?

Hogyan dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tanácsra lenne szükségem , kicsit megtörtem lelkileg…

27 éves nő vagyok, van egy fél testvérem , kis öcsém, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot azért mert , 20 évesen 45 kiló voltam, most meg sajnos 55:(

Azt mondta addig nem vagyok a nővére míg nem fogyok le, mert neki a régi nővére kell !

Kicsit a lelkembe hatolt, próbálok fogyozni, de van egy kislányom aki 3 hónapos , lehet hormonális a hízásom oka , mert nem eszek sokat és nem tudom leadni azt a 10 kilot..:(

De egész nap ezen gondolkodom, mennyire rosszul esik, hogy nem akar a testvérem lenni ez miatt :(

Anyám is azt mondta igen , mondta neki a testvérem, hogy fogyjak le !

Ma már enni se mertem, mert egesznap ez van a fejembe :( tudom sok az 55 kiló a 45 kilohoz képest :(

Hogyan lépjek ezen túl?

Köszönöm szépen

Nekem ha öcsém kicsit felszedett volna súlyt, lehetne 180 kiló akkor se szégyellném

szept. 4. 21:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Ez most komoly? Nincs nagyobb problémád egy 3hónapos csecsemő mellett, mint hogy az öcséd lekövérez alaptalanul és ezért már nem tart a testvérének!? Pont lesz**nám. A 45kg-s súly nem hangzik túl egészségesnek.

Remélem ez valami gagyi kamu kérdés.

szept. 4. 21:50
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez egy provokativ esti kamu kerdes!

20 evesen 45 kg? xD

Ha torpe novesu vagy, akkor sem lenne sok!

Na, ha egy taknyos nekem allna okoskodni, olyat kapna, hogy masikat a fal adja, aztan nem kell tobbe, hogy szoba alljon velem.

szept. 4. 22:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye csak kamu? Ilyen hülye tuti nem létezhet. Mégis hány centi vagy, amihez 45 kg-nak kellene lenned?
szept. 4. 22:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy!
szept. 4. 22:12
 5/17 A kérdező kommentje:

158 cm vagyok

45 kiló voltam

Most 55

Hiztam 10 kilot

Sajnos nem kamu, elég rosszul esik nekem :(

Alacsony vagyok sajnos 10 kiló + kicsit sok :(

szept. 4. 22:16
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Reggel iskola, lehet menni aludni, nem kell itt a jó jónépet hergelni a hülyeségekkel, abból van elég bőven.
szept. 4. 22:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon hülye vagy. Az idióta öcséd, akivel nem is tartod a kapcsolatot, fontosabb, mint az egészséged vagy a gyereked?

Keress szakembert...

szept. 4. 23:05
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Mond a tesodnak, hogy te sem vagy hajlando addig szoba allni vele, mig nem noveszt nagyobb IQ-t, mert szamodra kellemetlen egy ilyen buta emberrel egyutt mutatkozni.
szept. 4. 23:16
 9/17 anonim ***** válasza:
93%

Ebben az életkorban az 55 kilóra is azt mondaná az orvos, hogy sürgősen kezdj el hízni, mielőtt valami maradandó egészségkárosodást nem szenvedsz. 45 kilósan konkrétan ránézésből anorexiával diagnosztizálnának.

Ha nem kamu a kérdés, akkor keress fel egy pszichiátert, kérdező, mert siten bizony, szükséged van rá.

szept. 4. 23:21
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) rendesek vagytok csak ugye ők azt látják, hogy 10 kiló + van rajtam :(
szept. 4. 23:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!