Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem szeretem az öcsémet, más...

Nem szeretem az öcsémet, más is van így?

Figyelt kérdés

Én vagyok az idősebb nyolc évvel, már nem lakok otthon így nyilván könnyebb. Apa 20 éve halt meg, egyedül nevelt minket anya.

Eléggé idegesítő személyisége van neki. Külsőre is, nem valami férfias kinézete van plusz sovány. Plusz sok az hogy szinte mindig dumálni akar velem. Régen irtóra akart jönni velem bulizni, hát ebbe nem mentem bele, nincs szükségem rá hogy ott legyen mellettem. Egy szó mint száz nem áll hozzám közel, más lenne a helyzet ha nem lenne ennyire idegesítő, túlbuzgó.

Más is van így?

Én 27F , ő 19f

szept. 1. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
8 év van köztetek, ez sok. Egykeként éltél kisiskolás korodig, amikor berobbant az életedbe, és mindent megváltoztatott. Neked valószínűleg csak egy kolonc volt, aki elvonta a szüleid figyelmét. Nem tudtatok együtt játszani, különböző igényeitek voltak, soha nem kerültetek közel egymáshoz. Nem kell szeretned, csak ne légy vele goromba.
szept. 1. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

19 éves még lehet belőle férfias megjelenésű.

Inkább ebben segíts neki, járjon edzőterembe, hogy vastagodjon, izmosodjon, meg adj neki tanácsot öltözködésben, hajviseletben.

Nem vagy valami férfias te sem, hogy így gondolkodol.

Nem csak kinézettől leszel FÉRFI, bár vitathatatlan a első benyomás.

Neked védelmezően, oltalmazóan kellene felé fordulni, főleg, hogy 10 éve nincs apukátok.

szept. 1. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Neki van baráti társasága? Eljár szórakozni? Vagy ide-oda?

Nekem az első gondolat az volt, hogy azért akar veled menni, hogy ismerkedjen.

Mióta nem laksz vele? Adnék neki pár esélyt, elvinnéd kondizni (ahogy irták is), szabadtéri ingyenes koncertekre, vagy beülni pár sörre. Akár egyedül mész vele, vagy 1-2 haveroddal.

szept. 1. 14:44
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Nem kell szeretni valakit azért, mert családtag. Sokan elítélnek emiatt kérdező, de szerintem ne érdekeljen. 🤷🏼‍♀️
szept. 1. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Őt sajnálom, hogy ilyen testvére van. Ha egyszer észbe kap, tojik a fejedre, de majd azért is őt szidod.
szept. 1. 15:40
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Én meg téged nem szeretlek, mert nagyon antipatikus vagy az írásod alapján. Az öcséd szimpatikusabb sokkal.
szept. 1. 17:42
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
Én szívesen lennék az öcséd bátyja, főleg hogy pont egy korosztályt alkotok vele.💁‍♂️
szept. 1. 17:50
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Öltözködésben, hajviseletben ne adj neki tanácsot (mint itt irta a 12-es), azért saját izlése legyen már valakinek. Ha pl rocker, nem fog piros pólót felvenni, mert te adsz neki tippeket 😂
szept. 2. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!