Nem szeretem az öcsémet, más is van így?
Én vagyok az idősebb nyolc évvel, már nem lakok otthon így nyilván könnyebb. Apa 20 éve halt meg, egyedül nevelt minket anya.
Eléggé idegesítő személyisége van neki. Külsőre is, nem valami férfias kinézete van plusz sovány. Plusz sok az hogy szinte mindig dumálni akar velem. Régen irtóra akart jönni velem bulizni, hát ebbe nem mentem bele, nincs szükségem rá hogy ott legyen mellettem. Egy szó mint száz nem áll hozzám közel, más lenne a helyzet ha nem lenne ennyire idegesítő, túlbuzgó.
Más is van így?
Én 27F , ő 19f
19 éves még lehet belőle férfias megjelenésű.
Inkább ebben segíts neki, járjon edzőterembe, hogy vastagodjon, izmosodjon, meg adj neki tanácsot öltözködésben, hajviseletben.
Nem vagy valami férfias te sem, hogy így gondolkodol.
Nem csak kinézettől leszel FÉRFI, bár vitathatatlan a első benyomás.
Neked védelmezően, oltalmazóan kellene felé fordulni, főleg, hogy 10 éve nincs apukátok.
Neki van baráti társasága? Eljár szórakozni? Vagy ide-oda?
Nekem az első gondolat az volt, hogy azért akar veled menni, hogy ismerkedjen.
Mióta nem laksz vele? Adnék neki pár esélyt, elvinnéd kondizni (ahogy irták is), szabadtéri ingyenes koncertekre, vagy beülni pár sörre. Akár egyedül mész vele, vagy 1-2 haveroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!