Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem szeretem az öcsémet, más...

Nem szeretem az öcsémet, más is van így?

Figyelt kérdés

Én vagyok az idősebb nyolc évvel, már nem lakok otthon így nyilván könnyebb. Apa 20 éve halt meg, egyedül nevelt minket anya.

Eléggé idegesítő személyisége van neki. Külsőre is, nem valami férfias kinézete van plusz sovány. Plusz sok az hogy szinte mindig dumálni akar velem. Régen irtóra akart jönni velem bulizni, hát ebbe nem mentem bele, nincs szükségem rá hogy ott legyen mellettem. Egy szó mint száz nem áll hozzám közel, más lenne a helyzet ha nem lenne ennyire idegesítő, túlbuzgó.

Más is van így?

Én 27F , ő 19f

szept. 1. 13:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Én sem szeretem az öcsédet.
szept. 1. 13:21
 2/18 A kérdező kommentje:
*10 éve halt meg. Most látom hogy félrenyomtam.
szept. 1. 13:23
 3/18 anonim ***** válasza:
65%

Engem sem szeretett a nővérem, így én sem őt. Évek óta nem beszélünk, egyáltalán nem hiányzik.

Sajnos van ez így

szept. 1. 13:33
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem ertem, hogy az Ocsed, mit akar egy ilyen ontelt, magat nagyratarto, bekepzelt bunko alaktol?

Orulnek, ha nem kellene veled mutatkoznom. Par ev malva, majd te szaladsz utana, de addigra remelhetoleg magasrol fog tojni rad!

Ui: nagyon szeretem az Ocsemet. Vekony, sovany es teljesen mas szemelyiseg.

szept. 1. 13:52
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Kell lennie valami mélyebb oknak, amit magad előtt is tagadsz.

Hisz ha csak annyi a bajod, hogy nem férfias a kinézete és szeret veled beszélgetni meg időt tölteni, akkor sajnos azért nem szereted az öcsédet mert egy tahó vagy.

Rövideb tömören ennyi a válasz.

szept. 1. 13:55
 6/18 Darius- ***** válasza:
85%

Próbáljuk megtárgyalni a megosztott információkat:

Külsőre is, nem valami férfias kinézete van plusz sovány. -Nem kellene külső alapján ítélkezni, főleg nem családtagot.

Plusz sok az hogy szinte mindig dumálni akar velem. -Ez valóban lehet idegesítő, egyszerűen le kell zárni, de még mindig nem ok az utálatra.

. Régen irtóra akart jönni velem bulizni, hát ebbe nem mentem bele, nincs szükségem rá hogy ott legyen mellettem.

Nem kell magaddal vigyél senkit sehová, nyilván ő nem egy kisbaba. Tehát ezt jól csináltad szerintem. Ezekből a megosztott információkból nem látom okát annak, hogy utálj bárkit.

szept. 1. 13:57
 7/18 A kérdező kommentje:
Annyi okom van rá hogy nem érzem magamhoz közel. Jó ha hazalátogatok akkor váltunk pár szót, ez az amaz. A testvérem igen, csak nem szeretem amikor nyomul. Nem szoktam bunkó lenni vele, csak lazán nemet mondok, gondolom ezért próbálkozik.
szept. 1. 13:59
 8/18 Darius- ***** válasza:
33%
7-Így már jobb sokkal. Azt nem szereted, ha nyomul. Valójában nem őt utálod, ha eltekintünk attól, hogy külsőre ítélsz. Szerintem mindenképp közölnöd kellene ezeket vele, talán ő is meg fogja érteni, hogy nem a te dolgod pátyolgatni őt és elvinni különböző helyekre. De ha annak ellenére, hogy elmondtad neki már ezt és ő mégis nyomul vagy zaklat, az már gond bizony. Így más módszerekkel kéne leállítani.
szept. 1. 14:04
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Azt megpróbáltad már, hogy beszélsz vele? Esetleg elmondhatod neki, hogy nyomul, és te azt nem szereted.
szept. 1. 14:14
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

Én a bátyámat nem szeretem. Amikor kicsi voltam, akkor talán olyan nyomulós lehettem mint a tesód. Szerettem volna együtt játszani vele, stb. Na de lejött már 6 évesen is, hogy gyűlöl a testvérem ezért nem kerestem a társaságát annyira.

Azt se tudom, hány éves. 35-45 talán. 15 éve nem is láttam, hallottam róla. Én 29 vagyok.

szept. 1. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!