Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az normális hogy megváltoztak...

Az normális hogy megváltoztak az érzéseim a tesóm irányába?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben értek olyan hatások amik lelkileg eléggé padlóra küldtek. Volt egy 2 hetes mélypontom. (Röviden, ez is tesós ügy volt, de nem nálam). Viszont miután helyrerázódtam azt vettem észre hogy felerősödtek az érzéseim a hugom irányába. Azt érzem hogy sokkal jobban szeretem mint korábban és képes vagyok ezt kifejezni felé. Ez korábban nem ment. Ez normális? Mással is volt már ilyen?

2024. jún. 17. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Nekem az ellenkezője volt csak.
2024. jún. 17. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Szeresd és nem baj ha kimutatod a testvéri szeretet csodás dolog.
2024. jún. 17. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
42%
Amig a sokkal jobban szeretés nem megy át szerelembe, testi és lelki értelemben, semmi gond! Nagyszerü.
2024. jún. 18. 00:40
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
Ezt a kérdést már vagy 4x láttam szinte ugyanígy megfogalmazva az elmúlt hetekben.. minek írkálod ki hetente?
2024. jún. 18. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!