Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elviselhetetlen a húgom, mit...

Elviselhetetlen a húgom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen elviselni ha nem ő van a középpontban. A nekem van valami problémám és a szüleim próbálnak segíteni, letámadja őket, hogy jajj kedvenc gyerek. Most pl osztályt fogok váltani a rossz közösség miatt, sokat kellett erről beszélni, akkor is támadott hogy túldrámázok mindent meg hogy őt nem szeretik. Öcsémet is szokta piszkálni olyanról amiről nem tehet, anyám rászól, arra is ugrik. Engem is van hogy megszól, hogy neki legalább vannak barátai, ami engem nagyon bánt. Mit kéne ezzel csinálnom, nagyon rosszul esik amiket mond, és mindig mindenki őt sajnálja, hogy jajj nem kap elég figyelmet, közben pedig mindig figyeltek rá a szüleim hogy ne legyen ez, egyszer hallottam is h mondja az anyám. Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

aug. 17. 15:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
8/10***
aug. 18. 22:20
 12/16 LuckyLevi ***** válasza:
0%
#10 Miért lenne életképtelenség, ha vagdalkozàs helyett, próbálom értelmesen megbeszélni a nézet különbséget? Lehet, hogy a Te csalàdodban az működik, ha ráripakodsz a másikra, hogy vegyen vissza. Nálunk nem. A kérdező meg majd eldönti, hogy az Ő családjàban mi működik. De remélem tesz egy próbát az értelmes beszélgetés irànyában.
aug. 19. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Ha valaki kezelhetetlenul viselkedik, akkor nem éppen értelmes időszakot él, így nem lehet vele értelmesen kommunikálni. Nem tudom lattal e már valaha ilyen gyereket.

Valószínű észbe kapna ha rá lenne szólva, nem kell mindig finomkodni, náluk ez nem is használ

Te meg legykedves nem belekötni a másik válaszába, es ne akassz jelzőket rá, “remelem te értelmesebb leszel mint a válaszoló” te is nagyon értelmes lehetsz, ha ebből ítéled meg más értelmiségi szintjét. Jó, hogy nem más mint eletkeptelenség, hogy szerinted két tinédzser lány nem beszélgethet el egymással, miután a másik szándékosan kezelhetetlenul viselkedik es megkeseríti a család napjait.

aug. 20. 03:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az összes létező hisztijét és sírását csak ignoráljátok és ne foglalalkozattok vele és kész. Egy ideig lehet folytatni fogja de utána rájöm, hogy a tombolás nem megoldás.
aug. 20. 10:12
 15/16 LuckyLevi ***** válasza:
22%
Láttam már gyereket. És onnantól kezdve, hogy kialakult a beszédkészség, mindegyikkel lehet kommunikálni. Te megrekedtél a morgàs szintjén, de biztos vagyok benne, ha szeretnék veled értelmesen beszélni, akkor még veled is lehet. Azzal próbálod védeni primitív álláspontod, hogy kijelented, mint tény, hogy csak úgy lehet kommunikálni, mint egy veszett kutya: morogva. Az, hogy "Vegyél vissza!" pontosan ez a szint.
aug. 20. 14:39
 16/16 LuckyLevi ***** válasza:
Jah, még valami #13: gondolkozz el azon, hogy a Mónika showban hány probléma oldódott meg az általad favorizált kommunikációs stratégia által!
aug. 20. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!