Normális hogy egy 25 éves lány még egy percet se dolgozott?
#9 (19:05) - csak az itt a nagybüdös helyzet, hogy az ilyen privát luxusprostik 90%-ának azért van annyi esze, hogy egy egzisztenciát építsen ki magának a pasija üzleti kapcsolatai segítségével.
Például - hogy szociálisan le ne rohadjon - elmegy a pasija cégébe egy nagyon kényelmes bizalmi (fél)állásba, és a "támogatása" jelentős hányadát hivatalos fizetésként sepri be a magánszámlájára. Tehát így meglesznek a leszolgált évek a nyugdíjalapba, bizalmas céges információk mennek a kezén keresztül, stb. - vagyis minimális erőfeszítéssel 10x többet kap az élettől mint egy szétidegelt és túlóráztatott céges alkalmazott.
Az álló-szalagmunkás droidpörgető gyárakban tipikusan HR-es, minőségellenőr vagy vezető laboráns, stb. luxuspozíciókban seggelnek. Az ilyenek különös ismertetőjele a hetente csináltatott frizura, munkára (és seggtörlésre) alkalmatlanná tevő műkarmok és a szakmaiság teljes hiánya, mely felsőbbrendűséget érzékeltető attitűddel párosul.
Az ilyenek fanyar arckifejezéssel dobják fiókba az életpályájukon durván elhúzott értelmiségiek életrajzát (mely kemény verejtékkel megszerzett diplomáról és valós szakmaiságról tanúskodik), gúnyos sértést vágnak oda az aktuális mobbing-akció áldozatának (aki talán a cég legértékesebb munkavállalója - volt) - de ha kell, akkor sz0pnak, hogy alá legyen írva az a szerződés, melyet a selejtes technológiai kultúra miatt sohasem írnának alá a régi iskola szerint képződött és/vagy felelősségtudattal bíró műszaki vezetők!
Szerintem nem, miért jó kiszolgáltatnia magát ennyire?
Manapság nagyon sok kapcsolat nem tart örökké, plusz egyéb változás is közbeszólhat (a partner tartós betegsége és ezáltal munkaképtelensége vagy halála).
Nem értem, neked mi közöd hozzá.
Ha a csajnak meg a pasijának így jó, akkor egs.
Aztán vagy együtt öregednek meg, vagy szétmennek és a csaj keres más pénzcsapot.
Megjegyzem, a gyerekkori barátnőm egy olasz gazdag pasival vetette el magát, nem kell dolgoznia, mert a férfi mindent megvesz neki, annyi a dolga, hogy éljen (ő örököl utána, mert házasok).
Ezzel szemben én melózok napi legalább nyolc órát, fáradt vagyok, kialvatlan, stresszes.
Őszintén: melyikünknek a jobb? Neki aki kb csak élvezi az életét, vagy nekem, aki minden nap gürizek feleannyi pénzért? :D
Tudod mit? Jól teszi. Én 26 vagyok egyetemre jártam, teljes állásban óvónő vagyok, mellette éjszaka takarítok és heti 70 óra munka mellett alig bírom életben tartani magam, olyan drága az élelmiszer és az albérlet. Durva ízületi problémáim vannak, az állami doki szarik bele, magánra nincs pénzem, így állandó fájdalommal élek.
Ezek után azt mondom, hogy én vagyok a balfasz, hogy tanultam és dolgozom a magy büdös semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!