Mennyire gáz ha egy 25 éves srác az anyjával megy mekizni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 13:20
2/33 anonim válasza:
Az a gáz, hogy 25 évesen még ott tart valaki, hogy mi gáz. Mint az ovi vagy az általános iskola. Ki a szart érdekel mit szólnak idegenek ? Komolyan ezért képes lennél megbántani anyádat ?
3/33 anonim válasza:
Nem gáz. Én is voltam 29 évesen. Régen járt mekiben, mondta, hogy menjünk be. Senkit sem zavart.
5/33 Darius- válasza:
Magyarországon én vele megyek mindenhova, mert más rokonom nem él itt. Most is vele vagyok, mert nekem a nyár szabad, mivel tanítok. Ne akarj megfelelni vadidegeneknek. Ezért biztos nem fog senki megnézni.
6/33 anonim válasza:
38/N vagyok, házas és simán beülnék anyukámmal egy hambira vagy a Frei kávézóba, mint ahogy néha szoktunk is. Nem ciki, mivel nem az van, hogy minden időnket együtt töltjük.
7/33 anonim válasza:
Eskü, nem értem, miért lenne gáz, ha bárki elmegy mekizni bármelyik szülőjével.
Vagy férfiaknak 20 év felett már kb. tilos az anyjukkal mutatkozni?
8/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. A szülő mindig szülő marad, különösen ha jó a viszony. Miért ne lehetne akkor bárhova elmenni vele, kortól függetlenül?
9/33 anonim válasza:
Kocsmázni vele vagy buliba menni, az lenne gáz.
10/33 anonim válasza:
Igen 7-es. A férfiaknak 20 év felett csak két évente egyszer szabad beszélniük az anyukákukkal. Akkor is telefonon és csak 5 percet. Különben idejönnek írni , hogy anyuci pici fia.
Kérdező, egyáltalán nem gáz. Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!