Mennyire gáz ha egy 25 éves srác az anyjával megy mekizni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 13:20
11/33 anonim válasza:
Addig örülj, amíg még él és tudsz vele közös programokat csinálni, ha már nem él, visszasírod, hogy nem mentél, amikor még lehetett volna.
12/33 anonim válasza:
Attól függ.
Ha csak vele mész, az érdekes.
13/33 anonim válasza:
Most mondhatnám, hogy ebben max. a mekizés a gáz, de igazából ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy miért oda mentek és nem máshova.
15/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Inkább az olyan fiatalok viselkedése gáz, akik a haverok előtt hirtelen cikinek érzik a szüleiket, és úgy viselkednek, mintha árva gyerekek lennének. Bezzeg ha gondjuk van, rögtön jó az anyuci.
Ha egy fiatal srác az anyjával éttermezik, legfeljebb azt szűrném le, hogy ő már elég érett gondolkodású, és nem foglalkozik baromságokkal.
16/33 anonim válasza:
Anyu nem gáz, de a meki igen :-P
17/33 anonim válasza:
Ha a meki olyasmi mint a hoki,akkor gáz ha anyukáddal csinálod.
18/33 anonim válasza:
46 vagyok és pont tegnap ültem be anyuval mert pitét akartunk ♥️
19/33 anonim válasza:
Nem foglalkozik vele senki kb.
20/33 anonim válasza:
Örüljenek neki hogy jó a kapcsolat
Én az apámat a pokolba rúgnám, nem mekizni mennek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!