Miért utálnak ennyire a nővéreim jogos a
sértődöttségük?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok késői gyerek lettem apa 44 volt amikor születtem anya pedig 25. Ez a második házassága az egyik nővérem 10 volt amikor születtem a másik nővérem 22 éves volt. A mamám soha nem szeretett engem nem fogadott el mint unokáját mikor gyerek voltam soha nem szeretett velem lenni mert nem szerette soha anyát sem és engem se amiért ő szült engem ezt ő mondta. Mamám apa házában lakott ami házasságuk előtt is megvolt apának és én mikor születtem már anya házában voltunk neki is megvolt már az a ház házasságuk előtt. Mama nemrég meghalt és a nővéreim örökölték mamám minden vagyonát amije volt pénze csináltatott papírt hogy én semmit ne kapjak. És nővéreim most rákaptak arra hogy én mondjak le a részemről apa házáról ahol mama lakott mert ők oda akarnak majd költözni és különben is nekem anya háza úgyis az enyém lesz ha meghal. És közölték ha apa meghal oda nem tehetem be a lábam meg ilyenek. Máris azon agyalnak mi lesz ha meghal apa de soha nem látogatják meg. Az ő anyjuknak nincs semmije és elhagyta őket apa nevelte fel anyuval a kisebb nővérem mert a nagyobbik már nagykorú volt szinte amikor házasodtak. Anyát meg engem lekeselyűztek hogy én mondjak le mindenről mert aznap ház nekik kell. Mikor kicsi voltam nővérem mindig undok volt velem és anyával is ő se akar vigyázni rám inkább elment mamához hogy ne kelljen elhozni engem oviból vagy iskolából. Most hogy mama meghalt folyamatosan az örökség a téma és apa háza és letaknyosoztak és megfenyegettek ha nem mondok le ha 18 leszek kisemmiznek hogy ne legyen hol laknom. Rosszul esik hogy engem se ők se mama nem szeretett.
Amig nincs oeokseg addig nem lehet lemondani az oroksegrol...
Ha 18 leszel is semmilyen papairt ne irj ala ami errol szol. Ha a orrod alanyomjak elaore mutasd meg apadnak es anyasnak.
aug. 2. 21:08
12/18 anonim válasza:
Még nincs miről beszélni, hisz apukád él. Ezt add a kedves nővéreid tudtára. Ha annyira kell nekik az apjuk háza, talán tartsák a kapcsolatot az apjukkal.
Azt is mondd meg nekik, hogy eszed ágában sem lesz lemondani, ha odakerul a sor. Ne hagyd magad semmiképp. Pontosan olyan örökös leszel, mint ők, hiába fenyegetőznek meg jár a szájuk.
aug. 2. 22:12
13/18 anonim válasza:
Ne mondj le a részedről! Erről nem tudnak lemondatni, csak ha magadtól vagy olyan buta, hogy lemondjál!
Vigyázz ne írj alá soha semmi papírt nekik, majd lehet bepóbálkoznak ezzel, es azt hazudják hogy mas okból kell aláírni!
Ha ott akarnak lakni, vásároljanak téged ki!
Ha nem tudnak kivásárolni, akkor el kell adják es 3 fele oszlik.
Erdekes, hogy apád nem ülteti le őket a valagukra es téged bárki támadhat.
aug. 2. 22:45
14/18 anonim válasza:
Apukád, akinek én is hosszú egészséges életet kívánok, de előfordulhat majd vele, hogy gondozásra szorul, esetleg otthonba kell mennie, amit a házából fedez majd. Akkor nem marad semmi, és még örülhettek mindhárman, hogy nem kell sk. gondozni, vagy plusz pénzt fizetni az ellátásáért.
Tesóid nagyon előre szaladtak ezzel, hogy már húznák is ki apud alól a házát.
Amúgy ő mit mond erre?
aug. 3. 00:13
15/18 anonim válasza:
nem csodalom hogy a novereid utalnak. anyud 3 evvel volt idosebb a legidosebb noverednel... gaz a helyzet.
ne mondj le semmirol sem.
aug. 3. 00:24
16/18 anonim válasza:
Csatlakozom azokhoz, akik azt írták, ne írj alá semmit, szóban se ígérj semmit. Ha nem együtt laktok, szakítsd meg velük a kapcsolatot, ők apádat sem keresik, minek neked ilyen emberek az életedbe? Tiltsd le a számukat, tiltsd le őket a közösségi oldalon! Ne felejtsd el, hogy nem tudnak kisemmizni! A nagymama után úgyis csak ők örököltek, örüljenek, ha apád nem kizárólag rád hagyja a házat, mert akkor ők csak köteles részt kapnak. Reméljük jó soká.
aug. 3. 07:50
17/18 anonim válasza:
Mivel még nem vagy 18 éves, ezért semennyi beleszólása nincs senkinek abba, hogy mit örökölsz adott esetben. Csakis a gyamhivatal.
aug. 3. 08:34
18/18 anonim válasza:
Az apjának is van, ha ír testamentumot, vagy adásvételi szerződést valamelyik gyerekkel, hogy szúrjon ki a többivel, azt senki nem támadhatja meg, szóval nem tudni, hogy az állam fogja szetosztani köztük, vagy megtörténik hamarabb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!