Mit csináljak már, hogy ne zaklasson?
Bátyámról van szó. Állandóan bántalmaz mindenkit, mindig is ilyen volt, de mióta apánk meghalt azóta elviselhetetlen.
A felesége rokonai sem állnak már velük szóba. Édesanyák egy ideig járt hozzájuk, de többször ellenőrizgette, számon kérte az idejét stb. Én válásom után egy időre hazaköltöztem. A ház édesanyánk tulajdona. Akkor a testvérem felhívta, hogy anyánk adja el a házat és költözzön a barátjához (nincs pasija, nem is volt soha), én meg menjek anyaotthonba a kölykeimmel. Azóta én nem beszélek vele. Pár hónapja már anyu sem. Én már nem lakok otthon, ő ezt nem tudja. Erre kaptam a napokban egy olyan üzenetet, hogy te büdös kva, te élősködő sz.ar, kisajátítottad az anyánkat. Nem veszi észre, hogy senki nem akar vele beszélni. Most minden nap más számról hív, nem áll le. Mikor fog már békén hagyni? Mit tudok tenni?
Őszintén szólva félek tőle, gyerekként és állandóan bántott.
Semmit nem tesz a rendőrség, nem is fog, amíg neked bajod nem esik. Magyarországon vagy, ahol a pedofilokat, és gyerek bántalmazókat állami kitüntetésben részesítik. Ezen Kívűl jogszolgáltatás van, ami nem egyenlő az igazság szolgáltatással...
A telefonos zaklatás meg aztán kb nullával egyenértékű... Senkit nem érdekel. Meghallod a hangját kinyomod, tíltod a számot, nem is értem minek beszélsz vele...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!