Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak már, hogy ne...

Mit csináljak már, hogy ne zaklasson?

Figyelt kérdés

Bátyámról van szó. Állandóan bántalmaz mindenkit, mindig is ilyen volt, de mióta apánk meghalt azóta elviselhetetlen.

A felesége rokonai sem állnak már velük szóba. Édesanyák egy ideig járt hozzájuk, de többször ellenőrizgette, számon kérte az idejét stb. Én válásom után egy időre hazaköltöztem. A ház édesanyánk tulajdona. Akkor a testvérem felhívta, hogy anyánk adja el a házat és költözzön a barátjához (nincs pasija, nem is volt soha), én meg menjek anyaotthonba a kölykeimmel. Azóta én nem beszélek vele. Pár hónapja már anyu sem. Én már nem lakok otthon, ő ezt nem tudja. Erre kaptam a napokban egy olyan üzenetet, hogy te büdös kva, te élősködő sz.ar, kisajátítottad az anyánkat. Nem veszi észre, hogy senki nem akar vele beszélni. Most minden nap más számról hív, nem áll le. Mikor fog már békén hagyni? Mit tudok tenni?

Őszintén szólva félek tőle, gyerekként és állandóan bántott.

júl. 23. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Feljelentés, távoltartási, telefonszámcsere neked.
júl. 23. 15:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel, van nyoma az üzenetei miatt,és van tanúd is. Távoltartás mindenképpen,főleg ha gyerek is van. Anyukátoknak is.
júl. 23. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Tessék most már a sarkadra állni! Senki nem bánhat így a másik emberrel. Fel kell jelenteni.
júl. 23. 16:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Azt hittem a rendőrség nem foglalkozik ilyennel amíg nem folyik vér.

Természetesen meg vannak az üzenetek, csak az a baj, hogy pár havonta vesz új sim kártyákat. Nem előfizetésest.

júl. 23. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

4. Igazad van, nem is fog.

Jól hangzó, de semmitérő tanácsok.

júl. 23. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Dehogynem!

Az utcánkban egy fazon részegen megindult az exasszonyhoz, hogy megölje őt és a gyereküket. Nem tett semmit, mert túl részeg volt, elesett,betört a feje, jött a mentő, de a kórházból már az előzetesbe ment,közel egy évig, most kiengedték tárgyalásig. Éveket kaphat ezért.

És ezt úgy hogy az exfelesége nem tett feljelentést, mert fél tőle.

júl. 23. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
20%

6. ezt ugye te sem hiszed el??

Éveket a semmiért? :D

júl. 23. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Meg akarta ölni az exfeleségét és a gyerekét. Azért ez nem semmi.

Tele volt vele a hírek.

júl. 23. 17:34
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
C type??
júl. 23. 19:05
 10/11 anonim válasza:
87%

Lelkisegély vonalon szintén adnak tippeket ezzel kapcsolatban.

Szerintem rendőrséggel beszélni kéne mindenképpen..

Távoltartási végzést valószínűleg akkor adnak ha tettlegességig fajul a helyzet. De ha egy rendőr kimegy hozzá, és elbeszélget vele, elkepzelhető, hogy hatással lehet rá, és nem lesz olyan bátor.

Magán számot nem szabad felvenni, ha úgy hív, hogy a számot kijelzi a telefon az jó, mert be tudod bizonyítani, hogy ő hívott, és fel tudod jelenteni.

júl. 23. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!