Jogos hogy nem akarom napokig kísérgetni egy fesztiválon a húgomat és a barátnőit?
Mi bajod lesz ha a hugod megharagszik (tinihisztizik)? Idősebb vagy, éld az életed és a szüleiddel közlöd, hogy nem mész fesztiválra még ha fizetnek se.
Ha gonosz vagy, akkor valami hasonlót mondasz a szüleidnek:
Anya, Apa! Ugye tudjátok, hogy milyen dolgok történnek a fesztiválokon? Gondolok itt a cigire, az alkoholra, az egyéjszakás szexkapcsoltokra és a drogokra. Én írtózom ezektől, mert engem így neveletetek, amiért örökre hákás leszek (ekkor egy könnycseppet letörölsz és szipogsz). Soha be nem tenném a lábamat ebbe az erkölcsi fertőbe, még pénzért sem. Természetesen ha Ti elenegedítek a húgomat és a barátnőit ide, az a ti dolgotok, de engem hagyjatok ki belőle. (ekkor elkezded potyogtatni a könnyeidet) Én inkább, tanulok a szünetben. Szeretlek Anyu! Köszönöm, hogy jó embernek neveltél Apu! (zokogásban törsz ki, majd berohansz a szobádba)
A szüleid imádni fogják ezt a maszlagot, de azért megnézném a húgod fejét, amikor ezt előadod.
Akkor egyszerűen mondd meg neki, és a szüleiteknek is.
Kit érdekel, ha megharagszik, majd megbékél. Ha a szüleitek meg kíséretet akarnak nekik,menjenek ők... lehet hugod se akar inkább bulizni menni😅
Mosolyogva megmondtam volna
1. nem állítottam olyat, hogy elkísérem
2. természetesen eszem ágában nincs elmenni velük
Az meg kit érdekel, hogy megsértődnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!