Gáz, ha örülök annak, hogy a húgomnak viszonya van a barátnőjével? Ti mit reagáltatok volna az én helyemben? 23/f
Figyelt kérdés
Nem a fantáziám szüleménye, ugyanis pár napja rájuk nyitottam amint csókolóztak. Először sokkolt de valahol jólesik a tudat, még ha amúgy kissé szokatlan is, hogy ő a párja és nem valami olyan srác akinek csak egy kalandra kell. Ovis koruk óta jó barátnők, mindent együtt csinálnak, együtt mennek mindenhová és tudom, hogyha valaki, ő vigyázni fog rá. Szerintetek beszéljek azért a húgommal, kérdezzek rá erre a dologra?jún. 4. 20:41
11/17 anonim válasza:
Ne mondj semmit!
És ne is örülj, ez semmit nem jelent az irányultságàra nézve (Tapasztalatból mondom, a legjobb baràtnőmmel 14 évesen csókolóztunk, 24 évesen ki is nyaltuk egymást. Azóta férjnél vagyok, gyerekeim vannak.)
Az inkább szánalmas, hogy sajnálod a húgodtól a fa$zt, mert ebből ez jön le...
12/17 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak ne írj ki kamukérdéseket, mert nagyon felismerhető a stílusod.
13/17 Tatyó válasza:
Szerintem is kamu kérdés, de van, hogy fiatal lányok tesznek ilyet, több okból is, amiben a legutolsó a saját nemű vonzalom. Amúgy, a legtöbb "leszbikus" nő idővel gyereket vállal, és a férjével él, tapasztalatom alapján.
14/17 anonim válasza:
Én húgom a haverommal van, örülök neki nagyon, amikor 11 évesen elmondta nekem, de már eleve tudtam mi a helyzet, mert nem tudta jól titkolni, de alapvetően első kapcsolat és nem biztos, hogy túl sokáig fog tartani, utána meg kitudja milyen fiúk fognak belépni az életébe és ezt úgy mondom, hogy mi alapvetően beszélgettünk ezekről és tudom a hozzáállását a dologban, de a világ sajnos kiszámíthatatlan.
16/17 anonim válasza:
Nem biztos, hogy viszonyuk van, csak meg akarták tudni, hogy milyen érzés lehet a csókolózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!