Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gáz, ha örülök annak, hogy a...

Gáz, ha örülök annak, hogy a húgomnak viszonya van a barátnőjével? Ti mit reagáltatok volna az én helyemben? 23/f

Figyelt kérdés
Nem a fantáziám szüleménye, ugyanis pár napja rájuk nyitottam amint csókolóztak. Először sokkolt de valahol jólesik a tudat, még ha amúgy kissé szokatlan is, hogy ő a párja és nem valami olyan srác akinek csak egy kalandra kell. Ovis koruk óta jó barátnők, mindent együtt csinálnak, együtt mennek mindenhová és tudom, hogyha valaki, ő vigyázni fog rá. Szerintetek beszéljek azért a húgommal, kérdezzek rá erre a dologra?

jún. 4. 20:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem kérdeznék rá semmire, majd ő beszél róla, ha akar.

Ha örülsz a boldogságának, az egyáltalán nem gáz, sőt.

jún. 4. 20:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz! Viszont inkább ne kérdezz rá, várj, hogy ő beszéjen róla.
jún. 4. 21:31
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Totál hetero lányok is kipróbálják az egymással való csókolózást. Ne csinálj nagy ügyet belőle.
jún. 4. 22:10
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de én nem mondanám biztosra, hogy leszbikus és a barátnőjével jár. Lehet, ez náluk csak amolyan kíváncsiság volt.
jún. 4. 23:18
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, egyikükről sem feltételezném hogy ilyenekkel ökörködnének.
jún. 4. 23:27
 6/17 anonim ***** válasza:
8%
Megmutatnám a barátnőjének milyen az igazi.
jún. 5. 06:57
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Elmondhatod neki, hogy te örülsz, de ne faggasd, majd megnyílik, ha akar.
jún. 5. 07:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólókkal, egyáltalán nem gáz ha örülsz neki, sőt :) de ne hozd szóba a dolgot, hagyd, hogy az ő tempójában menjenek a dolgok, ha úgy érzi, majd nyit és beszél veled róla :)
jún. 5. 08:17
 9/17 A kérdező kommentje:

7

Oké, de mi van ha tényleg csak hülyeségből csinálták? Akkor nem állhatok oda azzal, hogy szia húgi, nézd, nagyon örülök hogy a barátnőd lett a párod. Jól meg vagytok? :)

jún. 5. 08:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell odaállnod semmivel, ahogyan már többen is mondtuk, ne te keresd meg, ha ő akar majd beszél róla.
jún. 5. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!